Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Salesforce utvecklare till växande DevCore jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Salesforce utvecklare till växande DevCore på Academic Work

Salesforce utvecklare till växande DevCore

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
DevCore erbjuder dig en arbetsplats där du utvecklas tillsammans med dina kollegor och där ni tar er ann spännande projekt. Där man har lika roligt under arbetstid som efter. På kontoret har man nämligen TV:spel och andra sociala aktivititer, och dessutom annordnar DevCore regelbundet resor till alperna eller varmare breddgrader för sina anställda.


Om tjänsten
DevCore präglas av ett härligt gäng medarbetare som drivs av att utvecklas tillsammans. Dessutom annordnar företaget roliga aktiviteter och AW:s för sina anställda regelbundet! Med andra ord kommer du till ett företag som tar hand om sina anställda genom att erbjuda en social arbetsplats och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Devcore.

Arbetsuppgifter
Som Salesforce utvecklare arbetar du i olika projekt med spännande kunder som utmanar dig och dina kunskaper. Eftersom DevCore är en certifierad partner till Salesforce finns projekt hos spännande kunder där man använder den nyaste tekniken. Du kan läsa om några av deras senaste projekt på: Salesforce projekt på DevCore
Vi söker dig som

* Har mer än 6 månaders erfarenhet av att arbeta med Salesforce
* Kan koda i Salesforce, alltså kan programmera i Java / APEX
* Obehindrat skriver och talar svenska och engelska

Det är meriterande om du

* Har en teknisk utbildning inom till exempel data eller systemutveckling
* Tycker det är spännande hur ett företag styrs genom sälj- och affärsprocesser

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Brunnsgatan, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DevCores önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Kandidater kommer ombes göra ett test som del av rekryteringsprocessen och mer juniora kandidater kommer genomföra detta i ett tidigt skede.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
DevCore AB grundades år 2000 och har drivits i nuvarande regi sedan 2006. DevCore hjälper företag genom webbutveckling, kund-, process- och informationshantering samt rapport- och systemutveckling. De hjälper även företag med IT-drift, underhåll, support och hostingtjänster. DevCore arbetar lösningsfokuserat och arbetar bland annat med system som Episerver, Salesforce och SharePoint. DevCore är Salesforce Partner, Episerver Premium Solution partner samt även Microsoft Guld Partner inom Application Development och Digital Marketing. DevCore har stabil tillväxt, mycket god ekonomi (AAA-rating) och mycket låg personalomsättning.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061582-SE