Jobbet Sales Support till Japan Tobacco International har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Support till Japan Tobacco International publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du få foten in på ett multinationellt bolag där du får stötta säljavdelningen? JTI söker dig som är noggrann med sinne för detaljer och gillar att arbeta serviceinriktat och administrativt i en snabbrörlig miljö. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!


Om tjänsten
Academic Work söker en Sales Support till JTI. Du kommer att tillhöra ett säljteam där du kommer att stötta och vara behjälplig med varierade uppgifter. Uppdraget är på heltid med start 3e augusti och kommer som minst att pågå i sex månader.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos JTI. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som Sales Support kommer du att stötta ett säljteam hos JTI. Du kommer att hantera kontakten med konsumenter över telefon. I rollen ansvarar du för alla frågor inom säljcykeln och är konsumenternas främsta kontakt när frågor dyker upp. Frågorna kan beröra alltifrån att någonting inte fungerar för konsumenten till att ta reda på vart en viss order befinner sig.

Utöver denna kundfokuserade del av rollen kommer du även att stötta ditt team med diverse administrativa uppgifter. Detta kan bland annat vara att tillhandahålla material till säljarna samt att följa upp säljaktiviteter. Du utför utvärderingar och analyserar resultatet av dessa. Du lägger in ordrar i JTIs system och säkerställer att säljprocessen fungerar som den ska från start till mål. Din roll innebär i mångt och mycket att se till att säljarna som är ute på fält har rätt förutsättningar och tillräcklig detaljkunskap för att kunna utföra sitt jobb när det gäller det administrativa inom de program som du ansvarar för.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en genomförd gymnasieutbildning
• Har minst 1-2 års erfarenhet från att arbeta i en administrativ och serviceinriktad roll
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
• Har goda kunskaper inom Office-paketet, med fokus på Excel

Det är meriterande om du har arbetat i en koordinerande eller stöttande roll tidigare.

Som person är du social och serviceinriktad. Du har ett flexibelt förhållningssätt och är bra på att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du strukturerad och noggrann, du säkerställer alltid att ditt arbete håller en hög kvalitet.

Övrig information

• Start: 3e augusti
• Omfattning: Heltid
• Placering: Sveavägen, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTIs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
JTI Sweden är Sveriges ledande cigarettleverantör med internationella storsäljare som Camel, Winston och anrika svenska klassiker som Blend, Level, John Silver och Right. JTI Sweden är ett dotterbolag till JTI, en av världens ledande tobaksproducenter med 40 000 anställda och verksamhet i över 120 länder. Hos dem arbetar experter på allt från butiksinredning och skyltning till tobaksblad och produktutveckling Läs mer om JTI på www.jti.com eller www.jti.com/sweden.

Referens

15043325-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till