Jobbet Sales support sökes omgående till B2B IT-Partner har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales support sökes omgående till B2B IT-Partner publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att ge riktigt bra service och gillar att göra det lilla extra för att nå resultat? Har du dessutom erfarenhet av både IT-branschen och försäljning? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som Sales Support kommer du att arbeta i ett team med Account Managers och/eller Key Account Managers, där din uppgift är att stötta dem i de dagliga affärerna. Arbetet innebär ett högt tempo och egna initiativ i en snabbföränderlig miljö. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:

- Sköta kundens beställningsportal, besvara produktfrågor, lägga försäljningsordrar
- Hantera inköp, garantiärenden och returer samt ta fram enklare offerter
- Ha kontakt med tillverkare och distributörer för att ta fram aktuella priser och beställningsunderlag
- Kontrollera att leverantörsfakturor stämmer med kundordrar
- Projektleda mindre projekt med leveranser av produkter och tjänster
- Arbeta löpande i CRM

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna Business Park. Tjänsten beräknas starta i mitten av augusti/början på september och löper på tillsvidare där stora möjlighet till övertag av kund finns. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

För att passa och trivas på B2B krävs att du gillar och drivs av att ge bra service, vara en del av säljprocessen och att jobba hårt mot både individuella och gemensamma mål. Du tycker om att jobba i team kring olika typer av uppgifter samt vara flexibel i ditt förhållningssätt. För att passa i rollen som medarbetare inom Sales Support ser vi gärna att du har tidigare branschvana och god produktkunskap inom IT samt erfarenhet av försäljning. Vidare behöver du ha god datorvana och starka kunskaper inom Officepaketet. Som person är du självständig, prestigelös, strukturerad och noggrann. Du tycker om att arbeta med administrativa arbetsuppgifter, samtidigt som du har ett genuint intresse för service och drivs av att arbeta med försäljning. Arbetet som medarbetare inom Sales Support innebär ett högt tempo i en snabbföränderlig miljö, vilket kräver att du har ett starkt driv och trivs med att ta egna initiativ och beslut. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54883

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till