Jobbet Sales Support/Business Coordinator till EGN Sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Support/Business Coordinator till EGN Sverige publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

EGN är Sveriges största chefsnätverk. Vi skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för erfarenhetsutbyte och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande! Den svenska verksamheten ingår i EGN Group www.egn.com som finns i 15 länder med drygt 14.000 medlemmar. Som kompetensnätverk är EGN världens näst största aktör.

Vårt arbetssätt vilar på en stark värdegrund och struktur; företaget är Great Place to Workcertifierat och utsågs 2018 till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser. 2016 fick företaget utmärkelsen Superföretag för mångårig tillväxt och lönsamhet. Vår vision är att skapa en "oas för generöst kunskapsdelande och reflektion" där individer, företag och organisationer växer och blomstrar i sitt ledarskap. Vår djupaste drivkraft är att "göra varandra bättre - varje dag". Nu söker vi två Sales Support/Business Coordinator med intresse för försäljning.

Motiveras du av att skapa kontakt och relationer med kunder? Drivs du av att se resultat och är telefonen din bästa vän? I rollen som Sales Support/Business Coordinator ringer du chefer och ledare för att boka in möten till våra nätverksrådgivare. Du intervjuar kandidaterna om deras roll och företag och arbetar med administration i CRM-systemet. Du är en del i vår Business Unit och arbetar nära våra nätverksrådgivare.

Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person som sporras av att öppna dörrar för bra affärer och att vara en del i ett tight team. Du är skicklig på att kommunicera på svenska och ibland engelska, och duktig på att bygga relation redan vid en första kontakt. Du är bekväm med kundkontakt via telefon, är målmedveten och ger dig inte. Tidigare erfarenhet av telefonbokning, kundkontakt eller försäljning är meriterande, men inget krav. Att kunna arbeta strukturerat och med fokus och uthållighet, och alltid ha en proaktiv approach är andra egenskaper som behövs för att trivas och lyckas i denna roll. Här kommer du till ett spännande jobb på ett företag i expansion, där det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och påverka företagets utveckling. Du kommer att arbeta i trivsamma lokaler på Telefonplan. Det här är en perfekt roll för dig som vill få en bra inblick i svenskt näringsliv.

Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i dessa rekryteringar. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan, intervjuer sker löpande under januari 2021. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig Rekryterare [ Email address blocked ]  


Referens

C3C6270C463E4ECCA7C65E962B94D9E3

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till