Jobbet Sales Representative / Partner Professional / Sales Associate till Sciety har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Representative / Partner Professional / Sales Associate till Sciety publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du medicinskt nyexaminerad och har ett stort intresse för affärer? Vill du utvecklas inom försäljning och arbeta med affärer inom life science? Hos Sciety erbjuds du en nyckelroll för att vara en del av deras fortsatta utveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sciety.

Om företaget

Sciety är Nordens ledande investerarnätverk inom life science och digital hälsa, grundat 2015. De kombinerar erfarenhet från life science och finans för att välja ut framstående bolag i branschen. Sciety investerar egna medel i samtliga bolag som genomgått en noggrann urvalsprocess och erbjuder investerarnätverket att delta på samma villkor. I nätverket ingår riskkapitalbolag, family offices och affärsänglar. Sedan hösten 2016 har Sciety investerat i 18 bolag där kapitalbehovet ligger mellan 10 Mkr och 100 Mkr. Scietys vision är att innovationer inom life science ska nå sin fulla potential.

Arbetsuppgifter

Som Sales Associate hos Sciety är du ansvarig för finansiering av lovande bolag inom life science. Ditt huvudsakliga fokus i tjänsten är att utveckla befintliga relationer med investerare. Du är den primära kontakten och förväntas ha förståelse för life science bolagens verksamhet och potential där du skall kunna besvara frågor från investerare. Vidare medverkar du på olika branschevenemang och investerarmöten. Då Sciety befinner sig i en tillväxtfas har denna tjänst tillkommit med anledningen av att VD och grundare behöver avlastas. Du kliver in och övertar delar av deras arbetsuppgifter och blir en nyckelperson i bolagets fortsatta framgång.

Formella krav

• Universitetsexamen inom hälso-och sjukvård eller life science • Stort intresse för investeringar • Meriterande med 1 – 3 års arbetslivserfarenhet från Corporate Finance eller fondkommission • Flytande i engelska och svenska, tal och skrift För att lyckas i rollen tror vi att du får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Som Sales Associate pratar du med investerare dagligen, därav ser vi att du är socialt säker och räds inte för att ta första steget till ett samtal. Vidare har du även stort intresse för affärer och verksamheten i sin helhet. Du är som person resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Vi ser att du motiveras av att skapa affärer och se resultat utav dessa. Då bolaget är litet har du en god samarbetsförmåga och kan lätt anpassa dig till olika människor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm, Grev Turegatan 26 Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Sales Representative, Partner Professional, Business Developer (Sales), Sales Associate, Life Science, ekonomi, finans, bioteknik, läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, biomedicinsk analytiker, biomedicinare, tandläkare, Corporate Finance, fondkommissionär, investerare, investeringar, investering, medicin, säljare, sälj, M&A, Investor Relations, Stockholm, heltid, Sciety

Referens

2854301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till