Jobbet Sales Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Pellagor är ett nytänkande, modernt IT-konsultföretag, med höga målsättningar och stort engagemang – startat av och för konsulter. Med hög tillväxttakt, fina kunder och gott renommé vill Pellagor ta nästa steg i sin utveckling och söker nu en driven Sales Manager, som kommer vara en mycket viktig nyckelspelare i den fortsatta expansionen.

Vill du spela en av huvudrollerna i Pellagors fortsatta tillväxt och samtidigt ta del av de möjligheter till utveckling som det innebär att vara del i ett växande, entreprenöriellt och ambitiöst bolag? Då kan rollen som Sales Manager vara en mycket intressant möjlighet för dig.

Rollen som Sales Manager innebär ett övergripande ansvar för försäljningen inom Pellagor – att identifiera nya prospekts, bearbeta och skapa affärer inom definierade segment. Du säljer i dagsläget in individuella konsulter som verkar i kundernas IT projekt. I framtiden finns ett mål om försäljning av även mer omfattande, komplexa lösningar. Detta ställer krav på förmågan att förstå och analysera kundens behov, i vissa fall genomför du workshops och presenterar en genomtänkt lösning. Du kommer få tillgång till kundunderlag för bearbetning, men förväntas även bidra med ett eget nätverk av potentiella kunder. Vidare innebär rollen att hålla nära dialog med konsulterna ute på uppdrag samt fånga upp möjligheter till merförsäljning. Rollen innebär frihet under ansvar – Sales Manager förväntas självständigt kunna sammanställa en säljplan och även kunna styra sina prioriteringar utifrån denna. Bearbetning av kunder sker framförallt i Stockholm med omnejd. Sales Manager rapporterar till Business Manager och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig som är en driven säljare med god förankring inom it och konsulttjänster. Du har ett högt engagemang och motiveras av att skapa tillväxt, bidra till och vara del i framgång – för dig är rollen som Sales Manager i ett tillväxtbolag ett naturligt och spännande nästa steg i din utveckling.

Du har följande erfarenheter…

 • du har minst 2–3 års erfarenhet av försäljning.
 • bakgrund inom IT; du har kunskap inom och förståelse för IT-konsulttjänster, dess utmaningar och möjligheter – kanske har du själv varit konsult eller projektledare.
 • du har ett upparbetat och etablerat nätverk bland potentiella köpare av it-konsulttjänster.
 • du har med fördel någon form av universitets- eller högskoleutbildning.
 • en bakgrund inom Financial Services samt erfarenhet av ledarskap är meriterande.

Som person är du…

 • nyfiken, ambitiös och driven – du lockas av möjligheten att vara en nyckelspelare i att fortsätta etablera Pellagor på marknaden.
 • strukturerad och systematisk i ditt sätt att arbeta – du är van att självständigt planera och strukturera ditt säljarbete och trivs i en roll där du får stor möjlighet att påverka dina arbetsdagar.
 • genomtänkt och konsultativ – du är van att resonera med dina kunder kring komplexa lösningar, du har en tydlig plan för ditt säljarbete och vägleder effektivt dina kunder i sin beslutsprocess.
 • socialt säker och kommunikativ – du trivs i mötet med kunder och är en person som spenderar mer tid ute hos kund än vid ditt skrivbord.
 • lyhörd för dina kunders behov – du är van att lyssna in och analysera både mindre och mer komplexa behov och utifrån det presentera genomtänkta lösningar.
 • en säljare som bygger förtroende, genom ditt sätt att agera – du är trygg i alla situationer och skapar på ett naturligt sätt tillitsfulla relationer.

Då Pellagor har både svenska och internationella kunder är det viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds möjligheten att få en viktig roll i Pellagors fortsatta tillväxt och får samtidigt ta del av de möjligheter till utveckling som det innebär att arbeta i ett växande, entreprenöriellt och ambitiöst bolag. Pellagor är ett bolag med tydliga visioner och mål – med fokus på tillväxt både inom Sveriges gränser och internationellt, vilket innebär spännande utvecklingsmöjligheter både vad gäller att arbeta internationellt och för rätt person att på sikt gå in i ledarskap. Man har redan nått många av de tidigare uppsatta målen och är ett företag som präglas av handlingskraft och förmåga att gå från ord till handling. Att vara anställd på Pellagor är att vara del i framgång.

Är du den vi söker? Sänd in din ansökan nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales på nedan telefonnummer.

Pellagor grundades 2016 av Peter Boskma, Ola Nilsson och Mikael Dahlin. I en skärgårdsmiljö ute på Ingarö i Stockholms skärgård möttes Micke, Ola och Peter för att diskutera hur ett perfekt konsultbolag skulle kunna se ut.

Med erfarenhet från deras egna yrkesliv som IT-konsulter beslöt sig trion att anta utmaningen att skapa något nytt. Bolaget skulle vara baserat på lika möjligheter för alla och med rättvis ersättning för det arbete som de individuella anställda utförde. Ett bolag med en säker och trygg arbetsmiljö för alla, där människor trivs och har roligt. Ett bolag där anställda inte är ett nummer utan erkända och respekterade som individer.

Pellagor har drygt 20 medarbetare och omsätter ca 23 Mkr – tillväxttakten är hög och målsättningarna framåt är tydliga. Som ett led i den planerade internationaliseringen etablerades 2019 Pellagors första internationella kontor, i Utrecht i Nederländerna.

Referens

madeforsales692

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till