Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sales Manager- Vill du vara med och skala upp? jobb i Stockholm på Worko

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sales Manager- Vill du vara med och skala upp? på Worko

Sales Manager- Vill du vara med och skala upp?

Worko Stockholm, Stockholms län Heltid

 Om Worko

Worko startade 2011 i Stockholm med ambition om att utmana de traditionella rekryteringsföretagen. Sen dess har vår tillväxt varit stark och våra produkter väletablerade hos flera hundra kunder inom IT/Teknik/Byggentreprenad och vi har mottagit flertalet priser för tillväxt och pris för god arbetsplatskultur av Great Place to Work.

2019 startades det norska företaget inom koncernen med ambitionen av att bygga ett dream team inom försäljning och rekrytering, det har vi lyckats med! Därför är vi starkare än någonsin och har för avsikt att fortsätta växa i Sverige och Norge trots coronaviruset. Idag uppgår antalet medarbetare till 35 personer fördelat på kontoren i Stockholm och Oslo. 

Vad vi erbjuder 

Worko har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Miljön genomsyras av framåtanda, laget före jaget och entreprenörskap. Stockholmskontoret är idag ca. 35 medarbetare och tanken är att vi skall bli många fler. Möjligheten att vara med på en otroligt stimulerande resa inom bolaget är stor, samtliga ledande befattningar idag är tillsatta internt. Vi ger folk chansen att växa i takt med att företaget och kundbasen växer med stort fokus på personlig utveckling för en skräddarsydd karriär.

Worko har en rad förmåner i anställningen och vi lägger stor vikt på ett hållbart arbetsliv och att nå sina egna uppsatta mål. Därför har vi med Worko Achivements gjort det möjligt att träna på betald arbetstid och ta ansvar för sitt resultat. 

Om rollen
Sales Manager har ansvaret att bygga upp nya affärer inom segmentet enterprise för att sedan lämna över merförsäljningsansvaret på kunden till Key Account Manager. Du ansvarar för att skapa och bygga intresse genom hela försäljningsprocessen med stöd av Business Builder

  • Identifiera kontaktpersoner och kontaktytor på företag som ännu inte är samarbetspartners, boka möten och genomförande av försäljningsmöten
  • Ansvarig för framtagande och exekvering på kontoplaner mot valda kunder och konton
  • Skapa intresse, buy-in och bygga affären tillsammans med Business Builder och Key account manager
  • Nära samarbete med Enterprise sales medlemmar + TL och Advisors

Vem är du? 

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är en initiativtagande och driven person med erfarenhet av stakeholder analyser som powermapping och relationsbyggande externt och internt.

Du har en mycket hög kommunikativ förmåga och en bra samarbetsförmåga med övriga roller i teamet. Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning mot large & enterprise-segmentet där du levererat goda resultat. Du är nyfiken som person och villl ständigt lära dig nytt.

Om anställningen

Fast och rörlig lön samt medlem i Worko Achievement Program, friskvårdsbidrag, möjlighet till löneväxling, träning på betald arbetstid, underbara kollegor och mycket god arbetsplatskultur som har blivit utnämnt av Great Place to Work två år i rad.

Vi intervjuar löpande så tveka inte att ansöka idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: TTT-teamtailor-1157443-271341