Jobbet Sales Executive till Benify har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Executive till Benify publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Företaget

Benify är Europas snabbast växande HR-Tech bolag. Bolaget erbjuder en unik produkt vars syfte är att hjälpa organisationer till att bli en bättre arbetsgivare genom att skapa värde för deras anställda. Benify hjälper deras kunder över hela världen att bli mer attraktiva som arbetsgivare och i dagsläget används deras produkt av över 1 miljon medarbetare i ca 1600 bolag. I dag har bolaget cirka 400 extraordinära anställda med huvudkontoret placerat på Östermalm. Benifys främsta fokus just nu är fortsatt tillväxt och att bli en global spelare inom området Employer Branding och Compensation & Benefits och deras fokus är starkt riktat mot den offentliga sektorn.

Din roll som Sales Executive

Benify är inne i en spännande fas där man kommer att expandera inom den offentliga sektorn. Du kommer att arbeta med komplex försäljning där du blir tilldelad ett antal prospekt som du kommer att ansvara för.  I tjänsten kommer du även få möjlighet att påverka hur din egen portfölj ska se ut. Vidare kommer du att ha ett helhetsansvar för dina säljprocesser, vilket mer konkret kommer innebära att du tar en första kontakt med dina potentiella kunder ur din portfölj, bokar ett fysiskt möte med dessa, fortsättningsvis vid signerat avtal med kunden avslutar du med ett uppstartsmöte innan din kollega därefter tar över processen. Du kommer utöver detta även att arbeta nära Bid Manager i fall där lösningen upphandlas.

Offentlig sektor har en enorm potential och du kommer att ha en nyckelroll i denna resa.  Du ges möjligheten att bidra till att fler bolag inom offentlig sektor ska kunna implementera och nyttja Benifys plattform. 

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du affärsmässig, kommunikativ, en "doer" och du drivs verkligen av att skapa relationer. Som person är det viktigt att du drivs av försäljning och du gillar att ta ett stort ansvar.

  • Du har ca 2-4 års erfarenhet av försäljning, gärna i en liknande roll

  • Du har tidigare arbetat med långa säljcykler från minst 3 månader, gärna inom den offentliga sektorn

  • Du har under din tid som säljare uppnått mycket goda resultat

  • Du har en högskoleutbildning inom relevant område

Övrigt

På Benify får du möjligheten att arbeta på ett av Sveriges hetaste bolag inom HR-Tech. Du får utöver detta möjligheten att äga dina egna processer och får vara med på Benifys spännande resa! Utöver detta så erbjuder de sina anställda:

  • Goda karriärmöjligheter

  • Kompetensutveckling

  • Kollektivavtal

  • Generöst friskvårdsbidrag

Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Lön: Fast + Provision enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Referens

needo65627

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till