Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sales Engineer till multinationella bolaget Emerson jobb i Jönköping på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sales Engineer till multinationella bolaget Emerson på Academic Work

Sales Engineer till multinationella bolaget Emerson

Academic Work Jönköping, Jönköpings län Heltid
Vill du tillhöra ett globalt bolag som erbjuder automationslösningar och komersiella lösningar med hög klass? Genom att ta dig an rollen som Sales Engineer får du chansen att hantera och utveckla den specificerade Fluid and Motion Control-produktportföljen inom det utsedda territoriet i Sverige. Drivs du av att utveckla nya och befintliga affärer, samtidigt som du har teknisk kompetens, så är detta drömrollen för dig! Sök tjänsten redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval.


Om tjänsten
Emerson är ett multinationellt bolag som har över 200 tillverkningsplatser runt om i världen. Som en global teknikledare erbjuder de banbrytande lösningar för kunder på industriella-, kommersiella och bostadsmarknaden. Nu söker de en Sales Engineer till Stockholmsområdet som ska driva försäljningen och utveckla relationer med nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta remote och besöka kunder runtom i Sydöstra Sverige. Kunden tänker sig därav en person som bor på rimligt avstånd ifrån Jönköping.

Du erbjuds

* Goda utvecklingsmöjligheter internt med ett personligt utvecklingsprogram
* Företagsbil
* Pensionavsättning samt andra förmåner

Arbetsuppgifter
Ditt huvudfokus i denna roll kommer vara att utveckla nya och befintliga affärer. Målet är att du skapar nya affärer som täcker försäljning till alla sorters kunder inom alla segment. Detta innebär kontakt med alltifrån entreprenörer till stora slutanvändare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
* Ansvara för all direktförsäljning inom det tilldelade ansvarsområdet
* samordna aktiviteter för att främja försäljning, support av produkter och lösningar
* Proaktivt och kontinuerligt ge råd och motivera befintliga och potentiella kunder för att säkerställa försäljningstillväxt / ökad vinst och kundnöjdhet
* Samordna, övervaka och godkänna produktpriser och kommersiella förhandlingar med kunder
* rapportera beredning av försäljning, affärsprognoser och resultat till försäljningschef
* Utföra rutinmässiga kundbesök
Vi söker dig som

* Eftergymnasial teknisk ingenjörsutbildning, alternativt erfarenhet inom relevant bransch
* Tidigare erfarenhet av försäljning
* Flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då arbetet utförs i dessa språk
* Goda kunskaper i Officepaketet
* B-körkort

Som person brinner du för att påverka och agerar alltid med integritet. Du driver kontinuerligt dig själv för att uppnå nya mål och är inte rädd för att tänka utanför boxen, genom att föreslå kreativa lösningar på problem.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Långsiktigt
* Placering: Sydöstra Sverige
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Emersons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Emerson Är fokuserade på ett gemensamt syfte: att lämna vår värld på en bättre plats än vi hittade den. Varje dag jobbar man efter sina grundläggande värderingar - integritet, säkerhet och kvalitet, stöd för medarbetare, kundfokus, kontinuerlig förbättring, samarbete och innovation.

Emersons Automation Solutions-verksamhet hjälper process-, hybrid- och diskreta tillverkare att maximera produktionen och skydda personal och miljö samtidigt som de optimerar deras energi- och driftskostnader. Deras affärsverksamhet för kommersiella lösningar hjälper till att säkerställa människors komfort och hälsa, skydda livsmedelskvaliteten och säkerheten, främja energieffektiviteten och skapa hållbar infrastruktur.

Emerson är ett Fortune 500-företag med 17,4 miljarder dollar i försäljning, mer än 20 innovations-, lösnings- och teknikcenter och 200 tillverkningsställen över hela världen.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15052988-SE