Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sales Development Representative till Touchtech AB i Göteborg! jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sales Development Representative till Touchtech AB i Göteborg! på Poolia

Sales Development Representative till Touchtech AB i Göteborg!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och drömmer om att få arbeta inom ett högteknologiskt bolag i framkant med stor utvecklingsmöjlighet? Då har du hittat rätt! Vi på Poolia söker nu en Sales Development Representative till Touchtech AB i centrala Göteborg! Rollerna är konsultuppdrag med start så fort som möjligt med stor möjlighet till anställning hos kund! Expansionen på nya marknader utvecklas ständigt och denna tjänst är en taktisk roll i affärsutvecklingsarbetet. Sök tjänsten idag då intervjuer sker löpande!

“We at Touchtech are the strategic technology partner for global brands and retailers with the purpose of developing the future customer journeys in B2B sales and stores.”

Om tjänsten
Som Sales Development Representative hos Touchtech är ditt huvudsakliga ansvarsområde att, självgående och med tempo, skapa nya affärsmöjligheter för Touchtech. Du arbetar framför allt med bearbetning av nya kunder, i form av prospektering och mötesbokning via telefon, video, mail och Linkedin. Dina potentiella kunder verkar främst inom retail. Vid goda resultat och stort engagemang har du på sikt möjlighet att utvecklas till Sales Executive, där du får äga hela säljcykeln och ta ansvar för hela processen med kund. Från att boka det första mötet, till att visa upp produkten hos kund och slutföra affären.Här får du vara med på en spännande resa i ett innovationsbolag i framkant.

Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider.

Vem är du?
Vi söker dig är social, har hög nyfikenhet samt ett naturligt driv. Vi ser att du:

Har ett intresse för teknik och kundkontakt.
Har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Har goda erfarenheter från telefon som arbetsverktyg.
Tidigare erfarenhet inom mötesbokning, sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Du kanske har arbetat som butikschef, inom klädesbranschen eller med uppsökande och/eller tekniskt sälj. Sökanden med denna kompetens kommer att prioriteras i rekryteringsprocessen.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60908