Jobbet Sales Development Representative till Releasy har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Development Representative till Releasy publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Innovativt, lösningsorienterat och hög kundnöjdhet präglar Releasy och bolaget har många av Nordens största varumärken som nöjda kunder! Som Sales Development Representative erbjuds du chansen få vara med och bidra till Releasys fortsätta tillväxtresa då du med ditt driv och resultatfokus är med och lägger grunden för nya lyckade kundsamarbeten.


Om tjänsten
Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice. Med över 30 års erfarenhet inom branschen har företaget samlat på sig en solid expertis inom kundservice som de erbjuder sina kunder. De grundades 1984 och har under de senaste åren vuxit mycket och har stora, välkända företag inom ett flertal branscher såsom resor, TV & streamingtjänster och telekom som kunder. För att ytterligare snabba på tillväxten söker de nu en Sales Development Representative som ska hitta, utveckla och leverera kvalificerade leads.

Som Sales Development Representative är du en viktig pusselbit i Releasys fortsätta tillväxtresa, då det kommer vara du som hittar nya framtida kunder och skapar relation med dessa. Du kommer rapportera direkt till VD och ha ett nära samarbete er sinsemellan. Releasy finns idag representerade på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Tjänsten är placerad på huvudkontoret på en herrgård i Bergshamra/Solna.

Du erbjuds

• Att bli en del av ett snabbt växande bolag som har några av Nordens största bolag som nöjda kunder.
• En chans att arbeta i ett team med mycket erfarna och otroligt drivna medarbetare som alla har en bakgrund av tidigare framgång och brinner för deras kunder och framgång.
• En tjänst där din utveckling ligger i fokus då det finns goda möjligheter att växa inom Releasy och få ta större ansvar för säljprocessen.

Arbetsuppgifter

• Som Sales Development Representative kommer dina arbetsuppgifter bestå av nykundsbearbetning i form av prospektering och uppföljning av kvalificerade leads.
• Bygga relation med relevanta kontaktpersoner via främst e-post, telefon och möten.
• Mötesbokning åt framförallt VD där du även deltar i dessa möten och i takt med att du utvecklas i rollen kommer kunna genomföra egna kundmöten.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Du har erfarenhet av kundkontakt genom exempelvis försäljning eller i en kundtjänstroll.
• Du har god förmåga att på svenska och engelska uttrycka dig i skrift och tal då du kommer använda båda språken i arbetet.

Som person är du:

Ansvarstagande Du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt på ett organiserat sätt och gör det som behövs för att organisationen ska uppnå sina mål.

Resultatinriktad Du har en förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete samt trivs med att sätta utmanande mål och vill utvecklas och växa med Releasy.

Relationsskapande Du är initiativtagande och har en hög energinivå, social, utåtriktad, och lösningsorienterad samt kan kommunicera med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt.

Självgående Du kan självständigt välja arbetsmetod samt fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt utan fastställda rutiner.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
• Placering: Herrgård i Bergshamra/Solna
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Releasys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Releasy är en av Sveriges ledande outsourcingpartner inom kundservice med uppdragsgivare inom branscher som media, e-handel, resor, lojalitetsprogram och telekom. Releasy omsätter ca 500 MSEK med sina 1200 anställda i Sverige och Spanien.

Referens

15044206-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till