Jobbet Sales controller sökes till SF Media! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sales controller sökes till SF Media! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, analytisk och intresserad av film och media? Har du goda kunskaper i Excel och vill arbeta på ett spännande företag? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en duktig och driven konsult till vår kund SF Media. SF Media är ett dotterbolag till SF Bio som sedan många år är Sveriges ledande biografkedja. SF Media säljer bioreklam och i deras nätverk ingår över 400 biosalonger på 82 orter. Övriga försäljningskanaler är digital annonsering på sf.se och i SF Bios egen app, på event i biograferna samt försäljning av printreklam i tidningen Film På Bio. SF Media vill hjälpa sina kunder att använda den unika biografmiljön som en plats för roliga och kreativa reklamkampanjer och de hoppas att du kan vara med i detta arbete och stärka upp teamet med din kunskap!

I din roll som Sales controller kommer du ta fram rapporter och underlag i CRM-system. Vidare kommer du arbeta mycket med analysering av data. Du kommer även medverka i budgetprocessen en gång i kvartalet och varje månad räkna ut provisioners för företaget säljare. Arbetet innefattar löpande rapportering och efter ett tag kommer du själv få möjligheten att presentera detta under säljmöten. I tjänsten har du daglig kontakt med företagets säljare och svarar på frågor kring sälj och order. En del rutinarbete förekommer i tjänsten men du har även tid att arbeta proaktivt med utveckling. Du kommer tillhöra säljavdelningen och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Tjänsten startar omgående och löper minst till augusti 2019. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund, för rätt person finns det möjlighet till övertag och en anställning direkt hos kunden och goda utvecklingsmöjligheter inom SF Media som gärna ser att du vill utvecklas inom företaget. Du kommer arbeta i vackra filmstaden i Solna under kontorstider måndag-fredag. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fanny.hemstrand.kallstromer@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en eftergymnasialutbildning inom ekonomi och har möjlighet att påbörja din anställning senast 1 april. Vidare har du tidigare erfarenhet av arbete inom administration och ekonomi, på del- eller heltid, och du tycker om att arbeta med siffror. Som person är du strukturerad, analytisk och noggrann. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel, en god analytisk förmåga samt vana att arbeta med stora datamängder. Det är en fördel om du tidigare arbetat i CRM-system och är van att ta fram rapporter och underlag. Du har inga problem med att presentera dina statistiska slutsatser inför grupp och vill gärna vara med och utveckla SF Media. Du kommer att arbeta med analysverktygen RM och orvesto. Känner du att denna roll passar dig? Sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41300

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Stockholm).