Jobbet Sales Controller har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Controller publicerad av Michael Page

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en Sales Controller som delar bolagets vision om hållbar framtid och på återanvändning istället för engångsanvändning.

Vill du bli en del av ett drivet och öppet företag som arbetar med returbara produkter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om kunden

Svenska Retursystem effektiviserar och miljöanpassar varuflöden för dagligvarubranschen samt restaurang- & storhushåll. Deras system bygger på återanvändning istället för engångsanvändning. Deras värnar om miljö och hållbarhet genomsyrar alla beslut. Det övergripande målet är att bidra till att minska branschens utsläpp av växthusgaser. Visionen är en hållbar framtid.

Beskrivning

Som Sales Controller kommer du att tillhöra det nya controllerteamet på ekonomiavdelningen. På avdelningen finns en Credit Controller, Business Controller, Operations Controller och en Financial Controller. Ni ansvarar tillsammans med övriga engagerade medarbetare för att systematiskt arbeta för att utveckla och effektivisera bolaget.

Utöver detta så ansvarar du för företagets försäljningsprognoser genom att regelbundet följa upp och analyserar försäljningsutfallet och utformar rapporter. Du kommer även att tillsammans med försäljningsteamet upprätta intäkts- och kostnadsbudget. Du rapporterar direkt till CFO.

Sökandes profil

Kvalifikationer och erfarenhet


Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har ett antal års arbetslivserfarenhet som Sales Controller eller liknande och har erfarenhet av en affärsinriktad roll. Vi förutsätter ett stort digitalt intresse och goda kunskaper i affärssystem och Excel och att du är säker i att använda system som ett dagligt arbetsverktyg. Du ska även vara trygg i att hantera stora mängder data.

Personliga egenskaper:

Det är viktigt att du är drivande, har naturlig pondus och känner dig trygg i diskussioner och i att argumentera för din ståndpunkt. Självklart har du ett starkt intresse för affären och av att verka för att utveckla och förbättra verksamheten ytterligare. Du kan växla mellan helikoptersyn och detaljfokus

och har god förmåga att prioritera din arbetsinsats. Du är analytisk och kommer lätt till kärnan i ett problem. Du är samarbetsinriktad och är intresserad av att lyssna in andra intressenters behov för att skapa hållbara lösningar. Givetvis inspireras och engageras du av kundens uppdrag där det viktigaste målet är kundföretagens framgång och hållbara tillväxt.

Du är social och framåt och trivs i en organisation som arbetar med miljön i fokus.


Jobberbjudande

Jobba på ett företag som ligger i framkant i en samtida bransch. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansvarig rekryterare är Italo Paras på Michael Page. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till +46 73 358 65 61 eller Skicka in din ansökan redan idag!

Referens

123811/001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till