Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sales Controller jobb i Borås på Cellbes AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sales Controller på Cellbes AB

Sales Controller

Cellbes AB Borås, Västra Götalands län Heltid
Är du den vi söker?
Nu söker vi dig som är en försäljningsdriven analytiker och har goda erfarenheter från detaljhandel och E-commerce. Vill du vara med och säkerställa att vi skapar synlighet för rätt produkter och driver trafik till våra sajter som idag finns på 9 marknader - som skall bli fler?
Då kan rollen som Sales Controller på Cellbes vara något för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Sales Controller kommer du ansvara för att hela tiden driva försäljningen framåt. Du kommer ha en ledande roll i teamet som sätter Cellbes kommersiella plan, vad som ska drivas och till vilket erbjudande. Du följer upp satta KPIer stöttar övriga team på marknadsavdelningen med underlag på produktprestanda. Du har förmåga att omvandla data och analys till strategiskt beslutsunderlag och affärsnytta. Du rapporterar till Growth Manager och jobbar nära inköpscontrollers, finance och ledning utifrån ditt team, vars mål är att skapa tillväxt. För att trivas i rollen är det viktigt att man kan förmedla faktabaserade insikter på ett visuellt och pedagogiskt sätt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Mäta och analysera försäljning, kund och lager.
  • Arbeta proaktivt med säljdrivande aktiviteter.
  • Utveckla och driva Cellbes projekt och rapporter gällande försäljningens resultat, marginaler och marknadskostnader.
  • Delaktig i framtagning av budget och KPI’er för berörd avdelning.

Din profil
Vi söker dig som dig som drivs av försäljning! Du är matematisk och analytisk och vill ha en roll som kan påverka resultatet. Du är också strukturerad, initiativrik, pedagogisk och noggrann. Som person är du är en proaktiv och lösningsorienterad och trivs med mycket eget ansvar. Vi värdesätter högt att du är serviceinriktad och prestigelös samt ser möjligheter till förändring och utveckling.
Du skall också vilja stå upp för våra värdeord ”Mod”, ”Driv” och ”Tillsammans”.

Kvalifikationer

  • Flerårig Universitetsutbildning / Högskola med inriktning företagsekonomi, matematik och statistik.
  • Erfarenhet av controlling är meriterande, samt budget, prognos och resultatrapportering.
  • Försäljningserfarenhet är en styrka, gärna digital. Vana av säljmål, marginaler, kundanalyser.
  • Goda kunskaper i Google Analytics och Qlick View/Qlick Sense är mycket meriterande samt kunskap i Officepaketet, främst excel.

Om företaget
Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska städer. Cellbes startade 1954 som ett postorderföretag. Idag är vi ett av de ledande E-handelsföretagen inom mode -och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män. Cellbes har kontor i Borås, Göteborg och Stockholm. Vi omsätter ca 600 MSEK. Vi är verksamma på 9 marknader i Europa, med kontor i tre av dessa samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 200 medarbetare fortsätter vi vår resa för att nå vår vision: Att på ett hållbart, inkluderande och inspirerande sätt stärka kvinnors självkänsla.

Övrigt
Vi söker dig som kan ta oss till nästa nivå så vill du vara med på denna roliga resa och passar in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag, då ansökningar hanteras löpande! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast, vi tillämpar provanställning.
Har du frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Nadja Frisk på [ Email address blocked ] . Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 246153