Jobbet Sales Controller för direktrekrytering till Nordiske Medier AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sales Controller för direktrekrytering till Nordiske Medier AB! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lidingö
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, analytisk och har ett intresse för media? Har du en akademisk utbildning inom ekonomi och vill ta chansen att jobba inom controlling? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba som Sales Controller hos vår kund Nordiske Medier AB. Nordiske Medier Stockholm AB är ett mediehus som genom sina olika varumärken erbjuder tidningar, webbinformation, seminarier, utbildningar och evenemang inom en lång rad områden. Nordiske Medier bevakar de flesta stora branscher inom industri-, handels- och servicesektorn och ger deras kunder fördjupad kunskap och inspiration inom deras specifika intresseområden och erbjuder nya mötesplatser. Nordiske Medier riktar sig till beslutsfattare på företag, myndigheter och organisationer som söker fördjupad information inom sina områden. Förra året förvärvades Mentor Communications Group, efter sammanslagningen sysselsätter Nordiske Medier cirka 100 medarbetare i Sverige, cirka 100 i Danmark och ytterligare fem medarbetare i Norge. Totalt driver och äger koncernen 50 digitala medier samt 30 printmedier, vilka skickas till 450 000 nyhetsbrevsmottagare och till motsvarande antal läsare av print.

I din roll som Sales Controller på Nordiske medier kommer du ta fram rapporter och underlag i CRM-system, vidare kommer du arbeta mycket med analys av data. Arbetet innefattar löpande rapportering och efter ett tag kommer du själv få möjligheten att presentera detta under säljmöten. I tjänsten har du daglig kontakt med företagets säljare och svarar på frågor kring sälj och order. En del rutinarbete förekommer i tjänsten men du har även tid att arbeta proaktivt med utveckling. Du kommer tillhöra säljavdelningen och rapporterar direkt till försäljningschefen. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta följande arbetsuppgifter:
-Ta fram rapporter och underlag i CRM-system
-Analys av data
-Medverka i budgetprocessen en gång i kvartalet och varje månad räkna ut provisioners för företaget säljare
-Löpande rapportering
-Svara på frågor kring sälj och order
-Uppföljning, statistik
-Kundsegmentering

Tjänsten är en direktrekrytering till Nordiske Medier där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter och Nordiske Medier ser gärna att du vill utvecklas inom företaget. Tjänsten är på heltid under kontorstider och startar så snart vi har hittat rätt kandidat, tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Har du frågor om processen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare fanny.hemstrand.kallstromer@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en akademisk utbildning inom ekonomi. Vidare har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och du tycker om att arbeta med siffror. Som person är du strukturerad, analytisk och noggrann. Vidare har du goda kunskaper i Excel, en god analytisk förmåga samt ett intresse av att arbeta med stora datamängder. Det är meriterande om du tidigare arbetat i CRM-system och är van att ta fram rapporter och underlag. Du har inga problem med att presentera dina statistiska slutsatser inför grupp och vill gärna vara med och utveckla Nordiske Medier. Känner du att denna roll passar dig? Sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40808

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn005 - Lidingö).