Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sales Consultants till Alfa Quality Moving i Stockholm jobb i Stockholm på Alfa Quality Moving AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sales Consultants till Alfa Quality Moving i Stockholm på Alfa Quality Moving AB

Sales Consultants till Alfa Quality Moving i Stockholm

Alfa Quality Moving AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du bli en viktig del av en framgångsrik och växande verksamhet, där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med härliga kollegor? Hos oss på Alfa välkomnas du till ett säljteam som arbetar globalt och hanterar ett brett utbud av service och tjänster till olika verksamheter i samband med flytt av personal. 
Join our global sales coordination team!

”Internationella flyttar är spännande och omväxlande. Ingen dag är den andra lik och du måste vara beredd på att vad som helst kan hända och ha förmågan att snabbt hitta nya lösningar. För den som flyttar är vårt arbete och vår förmåga att ge rätt service helt avgörande för en bra start i ett nytt land. Jag älskar verkligen det här jobbet!”, säger Therese Lundqvist, Sales Consultant hos Alfa.

Alfa Quality Moving växer och behöver stärka upp teamet i Stockholm med nya Sales Consultants. 


ansvarsområde.

Som Sales Consultant ingår du i Alfas Sales team och säkerställer att våra kunder och samarbetspartners får professionell support i samband med flyttar till och från Sverige eller mellan andra länder.  I din roll samarbetar du med svenska och internationella verksamheter och har kontakt med både uppdragsgivare och deras medarbetare. En expatriat ställs inför en mängd utmaningar i samband med sin flytt och professionellt stöd är ofta helt avgörande för en lyckad vistelse i det nya landet. 

I din roll har du löpande kontakt med våra kunder och samarbetspartners och hanterar förfrågningar kring flytt. Du kommer att hantera befintliga samarbeten, nya kunder, inkommande ordrar, leverantörskontakter, kontakt med våra produktionsavdelningar som verkställer flytten och även våra globala partners. 

Du arbetar löpande i våra digitala stödsystem för att bl a beräkna hur omfattande en flytt blir och tar fram de mest effektiva och miljömässigt hållbara flyttalternativen. Du bistår med prisberäkningar och offerter, förbereder underlag för själva flytten, fakturerar, rapporterar och följer upp, i enlighet med våra processer och gällande regelverk. 

Som Sales Consultant ingår du i vårt Sales team, rapporterar direkt till vår Nordic Sales Manager och har din arbetsplats på Alfas kontor på Oxenstiernsgatan i centrala Stockholm. Vi arbetar i en internationell och multikulturell miljö där engelska är koncernspråk.


kvalifikationer.

Den vi söker har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi/försäljning/logistik och relevant erfarenhet från säljande och säljadministrativa roller. Har du erfarenhet från roller som Move Managers, Move Consultants eller liknande, samt god förståelse för logistik, ser vi det som mycket meriterande. 

Du är van att ha löpande kundkontakt och har ett starkt kund- och servicefokus. Du har erfarenhet av att hantera avtal, göra prisberäkningar, ta fram offerter och löpande dokumentera och följa upp ditt arbete. Vi förutsätter att du är en användare av olika affärsstödjande system och har en mycket god administrativ förmåga. Hos Alfa är hög integritet viktigt och du behöver vara van att hantera känslig information på ett affärsmässigt och ansvarsfullt sätt.

Du behöver trivas i en både internationell och multikulturell arbetsmiljö och ha hög ”multicultural understanding”. Du behärskar engelska och gärna svenska på kvalificerad nivå i både tal och skrift och har du även andra språkkunskaper är det en fördel.

Som person är du trygg och positiv. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar också det stöd du kan få och ge i ett team av kollegor med hög kompetens. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en god kommunikatör och ser god service som en självklarhet. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 8 augusti 2021
Urval och intervjuer kommer att ske med start v 32.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. 
Kontakta gärna Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25 för mer information.
 

Rekommenderade jobb

Sales Consultants till Alfa Quality Moving i Stockholm
Alfa Quality Moving AB Stockholm Heltid
Immigration Consultant till Alfa Quality Moving
Alfa Quality Moving AB Stockholm Heltidsanställd
Business Coordinator till ZEISS i Stockholm
Carl Zeiss AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201351530