Jobbet Sales Consultant till Benify - Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Consultant till Benify - Malmö! publicerad av Benify

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du aldrig sagt ”jag är ändå nöjd, jag kom ju tvåa” Bra! Som Sales Consultant på Benify behöver du inte skämmas för att du är taggad på att vinna – Välkommen till teamet med likasinnade!

Vi söker dig som är en kreativ och social kameleont med förmågan att få potentiella kunder att älska vår produkt lika mycket som vi gör. Du har aldrig nöjt dig med mindre än att vara bäst på det du gör, oavsett om det är Fia med knuff eller företagsmål.

Vi tror att du med stor entusiasm kommer ta ansvaret för hela säljcykeln hos oss – från prospektering, bokningar och utförande av möten, till signering av avtal med kunder. Är denna säljrollen en räkmacka? Nej, det är nya utmaningar varje dag men det är fruktansvärt roliga utmaningar och det är just därför vi söker efter en person som blir lika motiverad som oss på att vända ett nej till ett ja!

Vi söker dig som kan bocka av majoriteten av punkterna nedan:

 • Erfarenhet att arbeta med en SaaS-lösning
 • Kunskap om säljprocesser inom B2B
 • Dokumenterad vana av försäljning eller en säljutbildning
 • Förståelse för HR-frågor och/eller hur verksamheter är uppbyggda
 • En fena på att skapa förtroende i säljprocesser
 • Några års erfarenhet av arbetsmarknaden och är hungrig på mer
 • Kännedom om privatekonomi kopplat till aktier, fonder och pensionskapital

”Det bästa med att jobba med sälj på Benify, bortsett från alla fantastiska kollegor, är att man får äga sina mål & budget, styra sina dagar och utvecklas inom B2B-försäljning. Jag har lång erfarenhet av olika säljorganisationer men har aldrig stött på en sådan bra säljverksamhet som på Benify. Här hjälps alla åt, jobbar som ett team och ser upp till varandra/tar användning av varandras styrkor. Det är ett otroligt roligt och välbetalt jobb.” – Charlotta Blick, Sales Consultant

Detta erbjuder vi tillbaka:

 • Great Place to Work - [ Link removed ]
 • Få möjlighet att jobba på ett Gasell-bolag med höga ambitioner framåt
 • Ett roligt team med stöttande kollegor
 • Schyssta förmåner genom vår portal
 • Grundlön och provision på all försäljning
 • Vi erbjuder inte bara pension på din grundlön, utan även på all den provision du tjänar
 • En hälsosam livsstil. Utöver möjlighet till friskvårdstid erbjuder vi även friskvårdsbidrag, samt rabatterade priser på ett flertal träningsanläggningar. Benify har även en Idrottsklubb som anordnar gratis träningspass, såsom innebandy, fotboll, löpning, yoga m.m. Alla organiserade eller ledda av våra medarbetare!

Mitt i prick för dig? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök med din LinkedIn nedan och skicka gärna in en video där du besvarar följande frågor: Varför är du intresserad av att arbeta på Benify? Beskriv din senaste säljerfarenhet. Vilket är ditt bästa sälj och varför? (Bloopers är välkomna – vi älskar dom!)

Vi på Benify brinner för att hjälpa våra kunder att attrahera, belöna och stärka förhållandet med sina medarbetare. Sedan 2004 har vi som ett snabbväxande HR-techbolag revolutionerat branschen och sättet att arbeta med förmåner och kommunikation till sina anställda. Genom vår skräddarsydda portal kan arbetsgivare världen över bland annat erbjuda bättre kommunikation med sina medarbetare, bättre förmånsutbud samt introducera nyanställda på ett mer effektivt och digitalt sätt. Hos oss får du chansen att inte bara påverka en organisations interna arbete, utan även deras medarbetares välmående och relationen till sin arbetsgivare.

Referens

132245

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till