Jobbet Sales Consultant har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sales Consultant publicerad av Skill

Heltid
Linköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Du kommer sälja skräddarsydda uppdrag där forskare står för leveransen. Det kan handla om utbildning, seminarier, utvärderingar eller utvecklingsuppdrag inom en rad olika forskningsfält. I den här rollen kommer du få mycket nya kunskaper och din kreativitet utmanas i affärerna du gör!

Om företaget
Spetsa AB är inne i en spännande förändringsprocess och söker nu en driven och initiativrik person som vill vara med och skapa det nya Spetsa. Vi ägs av Linköpings universitet genom LiU Holding AB. Vi säljer skräddarsydda konsulttjänster baserade på kunskap och erfarenhet från akademin och då främst LiU. Vi ser oss som en länk eller mäklare, mellan forskare och omgivande samhälle, såväl privat näringsliv som offentlig sektor, både nationellt och internationellt. Målet är att näringsliv och samhälle får tillgång till spetskompetens och talanger från akademin.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att utforma och sälja skräddarsydda uppdrag till kunder och i leveransen samarbeta med världsledande forskare. Ditt uppdrag blir att uppsöka såväl nya som gamla kunder men det sker också löpande uppsökande verksamhet riktat mot forskare på LiU för att säkerställa leverans i uppdragen du säljer in. Många av forskarna är eftertraktade vilket gör att det också finns ett inflöde av uppdrag där din roll blir att hitta bra affärsupplägg. Teamet på Spetsa har ett nära samarbete med systerbolaget Unitalent AB som säljer skräddarsydda uppdrag utförda av talanger/studenter från LiU. Vår ambition är att ta vårt samarbete till en ny nivå och vi vill att vår nya medarbetare också lockas av möjligheten att få vara med att bygga något nytt och unikt. Arbetsuppgifter i korthet: •Försäljning till kunder, nya och befintliga •Bygga långsiktiga relationer med forskarna/akademin •Affärs- och verksamhetsutveckling. •Budgetansvar

Din profil
Du är en duktig relationsbyggare som inger förtroende och som samtidigt är lyhörd, lösningsorienterad och nyfiken. Du kan röra dig i olika miljöer och känner dig hemma i såväl korridorerna på universitetet som på kundmöten hos stora företag. Du har en akademisk utbildning och minst några års erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna från konsultbranschen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina drivkrafter. Din profil i korthet: •Driven och initiativrik •Förtroendeingivande •Relationsbyggare •Ödmjuk •Nyfiken •Social och öppen •Akademisk utbildning •Några års erfarenhet av tjänsteförsäljning •Brett kontaktnät i regionen är meriterande

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Lena Johansson, Skill på 0708-52 32 36.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3355

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.