Jobbet Sales Coach - TWILFIT/CHANGE Sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Coach - TWILFIT/CHANGE Sverige publicerad av Retail Knowledge

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Passionerad och resultatinriktad Sales coach sökes till syd- och centrala Sverige

Har du gedigen erfarenhet av försäljning och personalutveckling från specialiserad detaljhandelsförsäljning och har du skapat extraordinära resultat tidigare? Är du en passionerad säljare och kan du få ditt team att prestera på en hög nivå - varje dag? Är du intresserad av att arbeta i en internationell butikskedja med stor framgång i Sverige och utomlands? Skulle du vilja ha lön- och karriärsmöjligheter som inte finns någon annanstans? Då kan du vara vår nästa Sales Coach!

Som Sales Coach är du ansvarig för försäljning i ett distrikt bestående av ca 8-10 butiker. Vi har två lediga tjänster som Sales Coach; en i Helsingborgsområdet och en i Linköpingsområdet.

Var en del av ett snabbt utvecklande företag
CHANGE Lingerie har på några år utvecklats till en av Skandinaviens ledande butikskedjor inom underkläder. I Sverige består företaget av 73 butiker representerade under varumärkena TWILFIT och CHANGE, vilket innebär att du kommer att ansvara för butiker inom båda kedjorna. Hos CHANGE erbjuder vi produkter av hög kvalitet, ett brett utbud av storlekar och sist men inte minst kundservice i världsklass. Vi har gjort stora investeringar i IT-system, som länkar samman interaktionen mellan butik och webbförsäljning. Vi har stora ambitioner för framtiden och därför söker vi nu säljcoacher som kommer att göra våra kunniga personal shoppers ännu bättre!

En betydelsefull roll i försäljning och personalutveckling
Vi erbjuder dig en nyckelposition i företaget som ska säkerställa att våra butikschefer och säljare når, eller ännu hellre överskrider, försäljningsbudgeten varje månad. Detta åstadkoms genom att regelbundet besöka butikerna i ditt distrikt, där du utbildar och coachar chefer och personal i användningen av våra system och försäljningsmetoder. Du har stor förståelse för detaljhandeln och du vet att även små detaljer räknas. Du vet hur du säkerställer att våra medarbetare kommer att erbjuda våra kunder en extraordinär upplevelse. Du är motiverad och engagerad och kan inspirera vår personal med en passion för att sälja till våra kunder. Du är en erfaren kommunikatör med förmåga att leda både genom mänskliga värden men också i försäljningsnummer och KPI: er. Du kommer att rapportera direkt till Sales Manager.

Våra förväntningar
• Du är en vinnarprofil som tidigare har skapat toppresultat
• Du är motiverad av personlig försäljning som gör skillnad för kunden
• Du kan överföra dina personliga försäljningsförmågor till andra
• Du har erfarenhet av att arbeta med försäljnings KPI:er och ambitiösa säljmål
• Du är flexibel
• Du är medveten om att extraordinära resultat ibland kräver en extraordinär ansträngning
• Du har gedigen dokumenterad erfarenhet som butikschef och/eller säljcoach i specialiserat detaljhandelsföretag

Lokala och internationella utvecklingsmöjligheter
Du kommer att ha möjlighet att utvecklas i kedjan på både nationell och internationell nivå. Du kommer att bli en nyckelaktör i ett ambitiöst företag som drivs av passionerade personal shoppers som från sin individuella position arbetar för att erbjuda våra bästa produkter och service.

Övertyga oss
Som den stora säljaren du är ser vi fram emot att du ska övertyga oss om att du är rätt person för tjänsten. Vad är din motivation för att gå med i teamet - vilka resultat har du skapat tidigare - vad kommer du att sträva efter på Change? Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi ser fram emot att höra hur du kommer att hantera uppgiften och hur du har uppnått resultat i din karriär hittills. Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Manager Helena Warnke på helena.warnke@twilfit.se. Skicka oss din ansökan genom att använda länken "Sök tjänsten". Ansökningar som skickas per mail kommer inte att beaktas. Vi kommer att utföra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ta bort jobbannonsen när vi har tillräckligt många kandidater, så ansök så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan.


Referens

D1E53FDD7CC1433391B58F2D27E4DD1A

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till