Jobbet Sales Business Controller till CityMail har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales Business Controller till CityMail publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

CityMail söker en engagerad Business Controller med huvudfokus på bolagets intäktsflöden.

För rätt person erbjuder bolaget dig en roll med många kontaktytor och delaktighet i en miljö där dina insatser syns och gör skillnad. Här har du även stora möjligheter att forma och påverka ditt eget arbete samt utvecklas i din roll.

Arbetsuppgifter

Som Business Controller ingår du i controllergruppen som består av 5 personer och som stöttar bolagets ledningsgrupp. Du agerar affärspartner till företagets sälj- och affärsutvecklingsavdelning samt sitter i ledningsgruppen för sälj- och marknadsavdelningen. Du arbetar i huvudsak självständigt men samarbetar med dina controller-kollegor emellanåt för att lösa uppgifterna på bästa sätt. Avdelningen kännetecknas av ett starkt driv, framåtanda och arbetsglädje. Tjänsten rapporterar till Head of Controlling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på CityMails huvudkontor i Västberga, Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Sammanställning och rapportering av statistik och beslutsunderlag
  • Ansvara för att driva prognosarbete för bolagets intäkter
  • Agera bollplank till säljare vid avtalsförhandling och nykundsförsäljning
  • Validera och analysera månadsresultat
  • Utveckla och förvalta bolagets BI-system
  • Fastställa och följa upp KPI

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning och har 3–5 års relevant erfarenhet från business controlling. Du har ett gott siffersinne och en utpräglad analytisk förmåga kombinerat med noggrannhet. Har du även erfarenhet av affärssystemet Power BI är det meriterande.

Som person är du kommunikativ och serviceinriktad. Du tar gärna egna initiativ och har lätt för att driva arbetet framåt. I rollen krävs att du som person är affärsmässig samt ser till kundbehov, lönsamhet och affärsmöjligheter. Du är van att agera bollplank till beslutsfattare och får saker att hända.

Du erbjuds

Du kommer tillhöra ett större team med engagerade kollegor i ett bolag som genomsyras av gemenskap och samarbete. Du kommer både ha möjlighet att påverka och utvecklas i rollen och bli en del av ett bolag med familjär och prestigelös kultur.

I den här rekryteringen samarbetar CityMail med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Citymail

CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 64% procent av Sveriges hushåll och företag med hjälp av ungefär 1600 medarbetare. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.


Referens

A368B17F161C444DBD9614932373871A

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till