Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sales advisor / Interior design consultant - inredning till Hasta Home i Köping jobb i Örebro på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sales advisor / Interior design consultant - inredning till Hasta Home i Köping på Säljpoolen

Sales advisor / Interior design consultant - inredning till Hasta Home i Köping

Säljpoolen Örebro, Örebro län Heltid

Sales advisor / Interior design consultant

Är du intresserad av heminredning och har en genuin passion för kundservice? Talar och skriver du svenska och engelska obehindrat och vet hur man bemöter kunder på bästa sätt? Vill du arbeta för ett växande företag i ett sammansvetsat team? Då har vi jobbet för dig!

Om oss: 
Idag är Hasta ett modernt familjeföretag med fokus på heminredning kring fönstret. Organisationen har växt till en internationell koncern, Hasta Holding, med verksamhet både i Kina och i Sverige.

Vår vision är tydlig: Genom att satsa på digital kommunikation och personlig service ska Hasta bli det främsta varumärket inom gardiner och solskydd på den europeiska marknaden.

Vi söker nu dig som vill vara en del av vår fortsatta resa. Företaget du kommer att arbeta på är ett ständigt växande familjeföretag som säljer det mesta inom gardiner och tillbehör såsom måttanpassade gardiner, skenor, rullgardiner, lamellgardiner m.m.

Om arbetet: 
Vårt koncept ”Home Service” innebär att vi erbjuder våra kunder personlig hjälp från rådgivning, mätning och beställning, till montering av våra produkter. Det första steget i detta koncept, är en digital konsultation där vi tillsammans med kunden tar fram en komplett offert enligt deras önskemål.  Dina arbetsuppgifter kommer att innebära konsultation och försäljning av våra produkter via dessa online konsultationer, där du erbjuder rådgivning och guidning digitalt och tar fram offerter. Du kommer att ingå i kundserviceteamet, och ditt dagliga arbete kommer förutom digitala konsultationer, att innefatta övriga uppgifter på kundtjänst, såsom att hjälpa våra kunder via mail, telefon och chatt. 

'På vår kundtjänstavdelning är tempot högt, uppgifterna väldigt varierande och drivkraften stor.

Vi söker dig med bra känsla för inredning och som älskar kundservice. Vi vill ha dig som har en önskan att utvecklas långsiktigt tillsammans med oss! Våra visoner är stora och det kommer hända mycket hos oss det närmsta, så det är viktigt att du som söker trivs på en arbetsplats med mycket energi och förändringar.

- Therese Wåhlin, VD Hasta AB 

 Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: [ Link removed ]

Om dig:
Då du kommer vara ansiktet utåt när du leder webbkonsultationer eller hanterar inkommande ärenden på kundtjänst, så är det viktigaste för dig att leverera god service och förvalta vårt varumärke på bästa sätt. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala förmåga. Du är en förtroendeingivande person som tar ansvar för ditt arbete under hela processen, oavsett projektets storlek och omfattning. Du har en bra organisationsförmåga och kan strukturera dina arbetsdagar.

Du brinner för kundservice och har ett gediget intresse av heminredning och en stark känsla för färg och form. Vi tror att du har några års erfarenhet av kundservice eller försäljning.

Det är viktigt att du talar och skriver svenska flytande, och är duktig på att utrycka dig i skrift. Då vi är ett internationellt företag, så är det av stor vikt att du även talar och skriver engelska obehindrat. Som person är du noggrann, flexibel och duktig på att planera ditt arbete. 

Arbetsuppgifter:

  • Digitala live-konsultationer och försäljning med våra kunder i Google Hangouts
  • Offerthantering 
  • Kundtjänst via chatt, mail och telefon
  • Assistera med administrativa uppgifter vid behov

Kvalifikationer:

  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Datorvana
  • Hög social kompetens
  • Några års erfarenhet inom kundservice/försäljning (krav)
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i ett affärssystem (vi jobbar i Jeeves).


Vad erbjuder företaget dig?
På Hasta AB får du möjlighet att utvecklas i en kreativ miljö och vara med på en spännande tillväxtresa där digitalisering står i fokus.

Placeringsort: Köping

Kontakt:
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Site Manager på Hasta Mathias Kaski på telefon 070-6603205 alternativt [ Email address blocked ] . OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval sker löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Vi har redan bestämt annonskanaler och rekryteringsväg, därför avböjer vi vänligen men bestämt kontakt från annons- och rekryteringsföretag.


Om företaget
Hastas vision är att bli en ledande aktör på världsmarknaden inom området gardiner, gardintillbehör och solskydd, genom att erbjuda allt kunden behöver för att skapa en perfekt gardinuppsättning. Idag är Hasta 24 anställda och säljer både i butik och online via återförsäljare samt på den egna hemsidan [ Link removed ]

Grunden till Hasta lades när Stefan Schörling 1982 köpte en smedja på auktion i sin hemby Hasta utanför Arboga. När flera av damerna i byn var intresserade av ett par antika gardinomtag såg Stefan en affärsmöjlighet – det kunde ju han producera i sin nya smedja. Mycket har hänt sedan dess, men grunden har alltid varit densamma – att med nya idéer och innovativa produkter leda marknaden framåt.

Idag är Hasta ett modernt familjeföretag som har växt till en internationell koncern, Hasta Holding.  Med verksamhet både i Kina och i Sverige säljer man till kunder i hela världen.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 0bec23f7eba341539410540f1cef57-1