Jobbet Sales & Demand Planner sökes till Plantagen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sales & Demand Planner sökes till Plantagen! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet inom detaljhandeln och vill ta nästa steg inom ett växande bolag? Har du en administrativ och analytisk förmåga och ett kommersiellt tänkande med förståelse för logistik? Då kan du vara den vi söker efter!

Information om uppdraget:

Plantagen är Nordens största detaljhandelskedja med fokus på att skapa liv med växter och har 78 butiker i Norge, 43 i Sverige och 14 i Finland. Till Skandinaviens största kedja inom växter söker vi nu en Sales & Demand Planner till kontoret i Barkarby.

I rollen blir du en del av Plantagens avdelning Store Supply Plants som i dagsläget består av ett team på 5 personer. För denna tjänst jobbar du inom växtteamet. Som Sales & Demand Planner ansvarar du för att på ett effektivt sätt säkerställa påfyllningen till Plantagens olika butiker i Norden genom bevakning av löpande påfyllnad, kampanjfördelningar som följer Plantagens logistikstrategi samt startfördelningar. I rollen används RELEX som verktyg för att optimera varuflödet och analysera måltal. I rollen arbetar du huvudsakligen med följande ansvarsområden:

-Säkra tillgänglighet av varor baserat på säljperioder samt optimera lagernivåerna i Plantagens butiker
-Säkra start och kampanjorders till butiker
-Löpande följa och ta action på avvikelser

Rollen beräknas starta omgående och löper under 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar på Plantagens kontor i Barkarby. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider med flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom detaljhandeln och har en eftergymnasial utbildning inom logistik, inköp eller ekonomi eller likvärdig arbetserfarenhet. Har du tidigare arbetat i en liknande roll med varustyrning tidigare är detta stark meriterande, men inget krav.

För att passa in i rollen är du analytisk och trivs i en administrativ roll där du är spindeln i nätet samt har förståelse för hur hela värdekedjan är uppbyggd. Du som söker har en god samarbets- och samordningsförmåga och är duktig på att prioritera arbetsuppgifter för att uppnå uppsatta mål samt jobba mot deadlines. Som person är du driven, kommunikativ och noggrann. Krav för tjänsten är att du behärskar goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift samt har god systemförståelse och erfarenhet av MS Office.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag då urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55025

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till