Jobbet Saint-Gobain Weber - Engineering Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Saint-Gobain Weber - Engineering Manager publicerad av Weber

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Weber har en marknadsledande ställning inom mineralbaserade byggprodukter på den svenska marknaden. Weber utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för bygg och anläggning inom mur- och puts, golvavjämning, betong, plattsättning/tätskikt samt Leca® lättklinker, -block, -husgrunder och -element. www.weber.se Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER, Leca® och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 190 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK.

Befattningsbeskrivning

Weber har produktions- och tillverkningsenheter på fem orter i Sverige.  Som Engineering Manager arbetar du mot alla anläggningar. Dina resurser som inkluderar underhållsansvariga, teknisk projektledning samt teknisk support finns fördelade på respektive enhet.
 
I rollen som Engineering Manager arbetar du med att stödja alla producerande enheter inom Weber i deras arbetet med att identifiera möjligheter och genomföra förändringar i syfte att minska variationen och förbättra utfall och produktivitet. Du kommer att delta i utformningen och planeringen av nya fabriksenheter och produktionslinjer, utrustningsändringar samt kontinuerlig förbättring av verksamheten. Som Engineering Manager förväntas du att skapa och behålla starka relationer inom organisationen för att öka medvetenheten och uppnå kontinuerliga förbättringsmål.
 
Arbetsuppgifter och fokus innebär bl.a. att 

  • Du ger vägledning och stöd till den operativa ledningen genom att identifiera förbättringsmöjligheter. 
  • Du utveckla tillverkningsprocessen genom att ta fram och modifiera utrustning i tillverkningsprocessen.
  • Är stöd i utvecklingen och genomförandet av tekniska strategier.
  • Du arbeta nära tillverkning och drift och genomför kostnadsminskning eller kostnadsbesparing.
 
Din profil
 
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande position och arbete. Minimum 7 års erfarenhet av industrial engineering och processförbättringsarbete. 
Du är en person med naturliga ledaregenskaper. Självgående med en hög motivationsgrad och ett stort driv. Duktig teknisk projektledare med en erfarenhet av att ha drivit kvalificerade industriella projekt. Mycket god analytisk förmåga och en förmåga att konkretisera tankar och idéer till faktiska aktiviteter och resultat. 
 

Placering

Tullinge, Riksten alternativt annan placering kan diskuteras
 

Rapportering

Du rapporterar till Industrial Director, Weber
 

Arbetsform

Dagtid


Övrigt 
 
I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sweden AB, Weber med Kandidathuset. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult, Mats Johansson, mats.johansson@kandidathuset.se
 
Vi välkomnar ansökningar från alla personer oavsett ålder, trosuppfattning, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet eller etnisk bakgrund.

Referens

109534

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till