Jobbet Saint-Gobain Gyproc - Maintenance Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Saint-Gobain Gyproc - Maintenance Manager publicerad av Gyproc AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Gyproc är din partner inom lättbyggnadssystem för hållbart byggande. Gyproc i Bålsta, norr om Stockholm, utvecklar, tillverkar och marknadsför lättbyggnadssystem med gipsbaserade byggskivor till byggbranschen i Sverige. Gyproc har ca 130 anställda och omsätter ca 530 MSEK. Företagets huvudkontor och fabrik finns i Bålsta, med försäljning i hela landet. Lättbyggnadstekniken har tagit en allt större andel av byggandet år för år och Gyproc är ledande på marknaden inom lättbyggnadsteknik med gipsskivor. Tekniken omfattar byggsystem för mellanväggar, bjälklag, innertak och ytterväggar. Gyproc ingår i den franska koncernen Saint-Gobain, som består av mer än 1200 konsoliderade företag med ca 190 000 anställda. Läs gärna mer om Gyproc på www.gyproc.se.

Bakgrund
 
Gyproc har under åren lanserat många innovativa lösningar. Vi fortsätter att utveckla och erbjuda hållbara innovationer och lösningar till marknaden med kunden och slutanvändarvärden i fokus.
 
Produktionen vid Bålsta är baserad på World Class Manufacturing programme (WCM) för att säkerställa en hög nivå inom säkerhet, kvalité och produktivitet. År 2012 mottog produktionsanläggningen The World Class Manufacturing Silver Award och fokus ligger numera på att utöka arbetet med WCM och bli ännu bättre. 
 
Som ett steg i detta söker vi en Maintenance manager som ska förstärka vårt underhållsteam.
 
 
Arbetsbeskrivning
 
I rollen som Maintenance manager kommer du att leda underhållsarbetet hos Saint-Gobain Gyproc. Du kommer vara en del av platsledningsgruppen och ansvara för 15 medarbetare i underhållsavdelningen. Du utvecklar och utbildar även medarbetarna i WCM metoder, är delaktig i det operativa arbetet och upprätthåller säkerheten bland alla underhållsaktiviteter.
 
Arbetsuppgifterna består även av att se till så underhållet av anläggningen sköts och är i enlighet med de säkerhetsföreskrifter som finns. 
 
Som Maintenance manager är du direkt underställd fabrikschefen och rapporterar till denne. 
 
Specifika arbetsuppgifter

  • Ansvara för förebyggande och planerat underhåll.
  • Projektledning vid utveckling- och förbättringsarbete.
  • Fastställa säkerheten bland alla underhållsaktiviteter.
  • Sammanställa och upprätta rapporter till ansvarig chef.

Önskvärd profil
 
Du som söker har en relevant akademisk utbildning eller besitter en mångårig erfarenhet inom underhållsarbete. Du har tidigare erfarenhet inom produktion eller underhåll samt LEAN principer. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom tillverkande industri och att du har erfarenhet av att leda och utveckla människor i organisationer. 
 
Som person har du ett stort intresse för teknik och är innovativ när det kommer till möjliga lösningar. Du är organiserad i ditt arbete och drivs av vilja att förbättra och effektivisera. Du har god kommunikationsförmåga både när det gäller svenska och engelska, samt har lätt att samarbeta med andra. 
 
Specifika kunskapskrav: 

  • Relevant akademisk utbildning eller mångårig erfarenhet inom underhållsarbete.
  • Ett par års erfarenhet av liknande arbete inom industri
  • Erfarenhet av projektledning eller annan chef/ledarskapsroll
  • Kunskaper och erfarenhet av arbete inom LEAN.
 
Övrigt
 
Placeringsort: Bålsta
 
Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
 
I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sweden AB Gyproc med Kandidathuset. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult, Frida Eklund, frida.eklund@kandidathuset.se

Referens

109751

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till