Jobbet Saabs maskinverkstad förstärker med Slipare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Saabs maskinverkstad förstärker med Slipare! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Här erbjuds du en utvecklande roll med ett gediget hantverk i fokus. Tillsammans med en mindre grupp härliga och erfarna kollegor ansvarar du för att slipa verktyg till produktionen på Saab.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Aeronautics. Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Utmaningen de står inför är att producera och leverera den nya versionen av Gripen och vi hoppas att du vill vara en del av det framtida teamet.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Slipare kommer du tillsammans med en mindre arbetsgrupp på cirka fem kollegor ansvara för tillverkning, kvalitet och leverans av verktyg så som borrar, gängtappar och brotschar till olika fräsmaskiner och avdelningar på Saab. Arbetsuppgifterna innebär att nytillverka och slipa verktyg med konventionella maskiner eller med hjälp av NC-maskiner. I dessa maskiner kommer du att bearbeta olika typer av material. Som Slipare är mätning, ritningsläsning och verkstadsvana en förutsättning för att lyckas. Vi söker dig med ett personligt engagemang och en vilja att utvecklas i arbetet där hantverket står i fokus. I början av din anställning får du lära dig alla grunder i arbetet tillsammans med faddrarna på avdelningen. Arbetstiderna är 07:00-16.00.

Din profil
Rollen som Slipare innebär dagligt samarbete och kommunikation med den övriga produktionsverksamheten vilket kräver att du är serviceinriktad och kan agera problemlösande. Vi värdesätter att du är trygg i dig själv och ansvarsfull som person då arbetet till stora delar är individuellt. Viktiga personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, kreativitet, hög arbetsmoral och en positiv inställning. För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;
•Har verkstadsvana eller erfarenhet av verktygsslipning
•Har formseende och hanterar ritningsläsning
•Är en flexibel person som är lätt att samarbeta med Det är meriterande om du har utbildningsbakgrund och/eller arbetslivserfarenhet som NC-operatör eller om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har anlag för att arbeta praktiskt med händerna samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd via Skill. Uppdraget startar enligt överenskommelse, med goda möjligheter till förlängning och en anställning på Saab. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten genom att logga in eller registrera ditt CV och personliga brev på www.skill.se. Har du frågor? Kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson, emma.eriksson@skill.se Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

4172

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till