Jobbet SAAB söker kontrolltekniker med mätkunskaper! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

SAAB söker kontrolltekniker med mätkunskaper! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Järfälla kommun

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta med kvalitet och mekanik i en internationell och högteknologisk miljö? Skulle du beskriva dig som en noggrann och driven person som söker nya utmaningar? Då kan du vara personen vi letar efter! För Saabs räkning söker vi nu en kontrolltekniker till ankomstkontrollen i Saabs produktion i Järfälla.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Kontrolltekniker hos Saab erbjuds du ett varierande arbete med spännande och avancerad teknik. Vid ankomstkontrollen kontrolleras samtliga inkommande produkter för att sedan kunna vara tillgängliga för produktionen. I din roll kommer du att ha ett övergripande ansvar för kontroll av det material som inkommer. Ditt arbete kommer bland annat att innefatta arbetsuppgifter så som att säkerställa, följa upp och kontrollera material, dokument och mätkontroll från leverantören.

Din profil
Vi söker dig som har en bakgrund inom mekanik samt har en ingenjörsutbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Du ska ha en förmåga att tänka logiskt och vara en avslutare som kan driva Saabs kontrollärenden. För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du har:
• Erfarenhet av mottagningskontroll av komponenter/enheter/system till förråd
• Goda kunskaper i ritnings- och schemaläsning samt form- och lägestoleranser
• Erfarenhet av avvikelsehantering, reklamationshantering och dokumentation
• Goda kunskaper i det engelska språket - i både tal och skrift Har du erfarenhet av Zeiss mätmaskin är detta meriterande. Som person ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten och systematisk i ditt arbete. Du bör ha en god förmåga att självständigt driva ditt eget arbete och ta egna initiativ när så krävs. Vidare är du bekväm i att kommunicera samt har lätt att samarbeta med andra.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start snarast. Uppdraget sträcker sig 6 månader med god chans till förlängning eller övertagande från Saab. Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Kajsa Jonsson, kajsa.jonsson@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3661

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till