Jobbet SAAB i Göteborg söker Produktionstekniker inom kablagetillverkning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

SAAB i Göteborg söker Produktionstekniker inom kablagetillverkning publicerad av Skill

Heltidsanställd
Göteborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om du är på jakt efter en omväxlande roll där du får möjlighet att jobba i nära samarbete med produktion samtidigt som du fokuserar på att förbättra både produkter och processer då har vi rätt jobb för dig! Nu söker SAAB i Göteborg efter en Produktionstekniker inom kablagetillverkning.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionstekniker arbetar du både självständigt och tillsammans med produktionspersonal och andra tekniker. Du driver och ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder och lösa uppkomna problem på befintliga produkter och processer. Du kommer att arbeta med uppdrag kopplat till kablage. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram beredningsunderlag, hantera felutfall och stötta vid problem i produktionslinan. Du kommer även att arbeta med granskning av konstruktion inom kabelnätverk. I den här rollen kommer du jobba i mycket nära samarbete med operatörerna i form av förbättringsarbete men även när det gäller granskning av kablar.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör inom elektronik, mekanik eller mekatronik. Alternativt har anskaffat dig motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Det är meriterande om du har erfarenhet från produktionstekniskt kablage, elinstallation och CAD. Vi behöver dig som är både driftig och ansvarstagande och som vill hitta lösningar på problem. I din roll jobbar du i nära samarbete med dina kollegor vilket förutsätter att du är bra på att kommunicera, att vilja förstå och att kunna göra dig förstådd. Du behöver också på ett strukturerat sätt kunna göra en effektiv felsökning för att välja rätt väg framåt.

Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-09-30, via Skill.se. Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Initialt kommer du bli anställd hos oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda möjligheter till anställning hos SAAB. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Ljungkvist, skill, 031-380 33 23 / anna.ljungkvist@skill.se Väl mött med din ansökan!

Referens

3686

Liknande jobb

Produktionstekniker inom kablage Göteborg Speed Group
Produktionstekniker Göteborg Skill

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till