Jobbet SAAB i Göteborg söker komponentingenjör med inriktning mot elektronik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

SAAB i Göteborg söker komponentingenjör med inriktning mot elektronik publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Vi söker nu efter dig som vill jobba som komponentingenjör med inriktning mot elektronik. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bli en del av ett team som jobbar för laget före jaget. Arbetsuppgifterna består av att stötta konstruktionsavdelningarna och styra valet av komponenttyper och tillverkare så att den totala kostnaden minimeras under såväl utveckling som produktion. Du kommer också att dokumentera metodik, rutin och processer i användning av våra komponenter.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad högskole-eller civilingenjör med inritning mot elektronik. Har du några års erfarenhet ifrån liknande arbete är detta mycket meriterande men inte ett krav. Vårt team brinner för att hitta lösningar och vi har en positiv och öppen inställning, det vill vi att du också ska ha. Vi tror att du har lätt för att växla mellan olika arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och servicemedveten. Du får en stor portion frihet att utforma ditt arbete så att du löser det på bästa sätt. Tjänsten innebär ett stort kontaktnät både inom företaget men även mot leverantörer och kunder. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du har svenskt medborgarskap och att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Initialt kommer du att bli anställd av oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda chanser till en tillsvidareanställning hos oss, alternativt en anställning direkt hos SAAB. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person för tjänsten så vänta inte med att söka, vi önskar dock din ansökan senast 2018-11-25. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Anna Ljungkvist, anna.ljungkvist@skill.se / 031-380-33 23. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3865

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till