Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sömmerskor sökes för uppdrag i möbelproduktion! jobb i Jönköping på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sömmerskor sökes för uppdrag i möbelproduktion! på Lernia

Sömmerskor sökes för uppdrag i möbelproduktion!

Lernia Jönköping Heltid

Har du erfarenhet av  sömnad, arbete med textilier eller har arbetat som tapetserare? Trivs du inom industrin och söker efter något nytt? Då ska du söka dig till oss på Lernia!

OM FÖRETAGET
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi sömmerskor till en av våra kunder i Skillingaryd. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta med textilarbeten inom industrin. Du kommer att ingå i ett produktionsteam där du är en viktig del av det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att handla om sömnad, tillskärning av tyger, hantering av enklare maskiner och andra vanligt förekommande uppgifter på en sömnadsavdelning.  

Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet samt att du har en vilja att utvecklas med företaget! Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är också otroligt viktigt!

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

  • Körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av arbete med sömnad, textilier eller arbete som tapetserare
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift

Har du truckkort ser vi det som starkt meriterande. 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad och driven person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp.  Det är också viktigt att du har ett brinnande intresse för sömnad och hantverksarbeten. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Skillingaryd
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 154886