Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sökes: Vikarierande Köksbiträde till skolkök, Sollentuna jobb i Stockholm på Pamoja

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sökes: Vikarierande Köksbiträde till skolkök, Sollentuna på Pamoja

Sökes: Vikarierande Köksbiträde till skolkök, Sollentuna

Pamoja Sollentuna, Stockholms län Project Basis

Att rulla ut 150 portioner fiskpanetter och kokt potatis till ett gäng vrålhungriga lågstadieelever som tömt energidepåerna redan på förmiddagsrasten, samtidigt som du ser till att det är ordning och reda runt salladsstationen och tipp-topp i köket ställer krav på både ordentliga kunskaper och simultanförmåga. Men ingen förväntar sig att du ska kunna allt. Däremot måste du som är vikarie - precis som alla superhjältar - våga ta initiativ och klara av att ta instruktioner. Och en sak kan du vara säker på - den som jobbar som vikarie tränar skills som räcker livet ut. Oavsett vart du är på väg.


Vad behöver du kunna?

Våra kunder älskar vår personal! Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Och tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter, elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt :) 

För att jobba som köksbiträde i skolkök behöver du ha erfarenhet av salladsberedning i storkök, och erfarenhet av portionering till gäster i restaurang. Dessutom behöver du ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. 


Så söker du jobbet 

Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och effektiv. Du söker jobb direkt med vårt smarta jobbtest. Sen ses vi. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba. Du som blir anställd av oss får en personlig coach och jobbar tryggt med kollektivavtal. Du väljer själv hur mycket du vill jobba - från en dag i veckan till heltid. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar. 


Pamoja-appen gör jobbet enkelt. 

Med Pamoja-appen matchas du alltid unikt och blixtsnabbt till det bästa uppdraget för just dig (utifrån bl.a. din kompetens, önskemål och den kortaste resvägen). Du behöver aldrig konkurrera med kompisarna om jobben. När du jobbar finns vi tillhands, i chatten, på telefon, eller mejl för vi är vad vi heter (Pamoja är Swahili och betyder tillsammans). 


Dessutom behöver du ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Vi anställer bra vikarier löpande!


[ Link removed ]Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?