Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sökes: Researcher jobb i Stockholm på Pamoja

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sökes: Researcher på Pamoja

Sökes: Researcher

Pamoja Stockholm, Stockholms län Project Basis

Varje dag ser vi på Pamoja och [ Link removed ] till att dörren till klassrummet står öppen – när personalen i skolan och förskolan är sjuka eller måste vara borta. Då löser någon av våra 2000 vassa vikarier jobbet tillfälligt.

Under ett år söker några tusen personer jobb hos oss. Nu behöver vi bli fler som tar hand om dem! Vår nya kollega behöver vara nyfiken, noggrann och ha sinne för affärer. I gengäld lovar vi ett jobb som gör skillnad, duktiga och jättesnälla kollegor, och både högt i tak och hög ambitionsnivå. Är det du eller någon du känner? Läs mer och hör av dig bums!

Om oss

People Productions driver Lärarförmedlarna och Pamoja. I Lärarförmedlarna jobbar behöriga och erfarna lärare. Pamoja är både ett nytt sätt att jobba och få hjälp med riktigt bra vikarier för korta akuta behov. Nu söker vi en modig och modern researcher till vårt rekryteringsteam.

Om jobbet

I rollen som researcher är du den som möter våra jobbsökare allra först. En viktig roll där du stöttar våra rekryterare med administration och urval. Hos oss är jobbet som researcher lite annorlunda. Efter 20 år vet vi nämligen att talang kommer i många former och kan upptäckas på de mest oväntade platser. Därför har vi utmanat gamla traditioner och stuvat om rejält i rekryteringsprocessen. Vi är mest intresserade av vad människor kan åstadkomma framåt – och mindre av vad folk gjort förr. 

Som researcher hos oss kommer du bla. att

  • Guida jobbsökare, ge service och svara på frågor.

  • Bedöma hur våra sökande kan passa för jobbet.

  • Granska meriter och göra kontroller.

  • Bjuda in till samtal och möten.

  • Hantera personaladmin som mejl, telefonsamtal, registrering, skicka brev och liknande.

Eftersom vi vill växa har vi mycket att göra. Det är mest kul men såklart svettigt emellanåt:). Men du är inte ensam! Du kommer att jobba nära dina kloka och erfarna kollegor i rekryteringsteamet. Tillsammans säkrar ni att vi håller både hög kvalitet och högt tempo i rekryteringsprocessen.

Det här behöver du kunna

Du behöver ha erfarenhet av researcharbete inom personalrekrytering eller liknande arbetsuppgifter. Kanske studerar du eller har redan utbildning inom Personal och/eller Arbetsliv. Har du dessutom erfarenhet av jobb i skola, vård, butik eller restaurang är det toppen! Allra viktigast är att du gillar att hjälpa människor, vågar ta tag i stora och små problem, är noggrann, och trivs även när det är mycket att göra. En viktig del av jobbet handlar om att ge våra jobbsökare stöd och service och kommunicera med både jobbsökare och jobbarkompisar i både tal och skrift.

Det är bra att veta att vi är både ett teknik- och ett tjänsteföretag. Vi har bland annat utvecklat den plattform och app våra kunder och vikarier använder. Därför är det bra om du har erfarenhet av och gillar att jobba med olika tekniska systemstöd.

Praktiskt

Du kan jobba 50 – 100 % av heltid. Vi jobbar både på kontor och distans enligt överenskommelse. Vårt fina kontor finns högst upp i Skrapan på Södermalm i Stockholm. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt!

Så söker du jobbet

Om du tycker att det här låter spännande blir vi så glada!

Vilka erfarenheter eller kunskaper har du som kan passa för jobbet, och vad tror du att du kan bidra med? Skicka några korta rader och beskriv varför du söker jobbet, tillsammans med ditt CV, till Ohlla Abdulkarim, chef för vårt rekryteringsteam, på [ Email address blocked ]

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig till Ohlla: [ Email address blocked ]

Hoppas vi hörs snart!


Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?