SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SÖKES: MODIG OCH MODERN RESEARCHER jobb i Stockholm på Pamoja

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
SÖKES: MODIG OCH MODERN RESEARCHER på Pamoja

SÖKES: MODIG OCH MODERN RESEARCHER

Pamoja Stockholm, Stockholms län Heltidsanställd/deltidsanställd
Ansök på företagets hemsida

Det fanns en tid när det finaste som fanns var att ha samma jobb hela livet. Idag är allt tack och lov annorlunda. Mänskligheten har upptäckt det underbara med förändring. Friheten att välja – och välja om – gör luften friskare att andas. Men det betyder inte att grundläggande saker som trygghet och klokskap ska kastas ut av bara farten. Därför finns Pamoja. 


Pamoja (tillsammans på Swahili) är en smart digital jobbtjänst för den som behöver bra personal på kort varsel och för den som letar intressanta jobb och vill lära sig saker på vägen - i skola (här är vi störst i Sverige), vård, butik, restaurang och mer. 

 

Nu söker vi en modig och modern researcher till vårt rekryteringsteam. Vår nya kollega behöver vara nyfiken, noggrann och ha sinne för affärer. I gengäld lovar vi ett jobb som gör skillnad, duktiga och jättesnälla kollegor, och både högt i tak och hög ambitionsnivå. Är det du eller någon du känner? Läs mer och hör av dig bums!


Om jobbet

Varje år söker 10 000 personer jobb hos oss. I rollen som researcher är du den som möter våra jobbsökare allra först. En viktig roll där du stöttar våra rekryterare. Hos oss är jobbet som researcher lite annorlunda. Efter 20 år vet vi nämligen att talang kommer i många former och kan upptäckas på de mest oväntade platser. Därför har vi utmanat gamla traditioner och stuvat om rejält i rekryteringsprocessen. Vi är mest intresserade av vad människor kan åstadkomma framåt - och mindre av vad folk gjort förr. Som researcher hos oss kommer du bla. att
 

  • Guida jobbsökare, ge service och svara på frågor 

  • Bedöma hur våra sökande kan passa för jobbet och göra första urval

  • Granska meriter och göra kontroller

  • Bjuda in till samtal och möten

  • Hantera personaladmin som mejl, telefonsamtal, registrering och liknande.


Eftersom vi växer har vi mycket att göra. Det är mest kul men såklart svettigt emellanåt:). Men du är inte ensam! Du kommer att jobba nära dina kloka och erfarna kollegor i rekryteringsteamet. Tillsammans säkrar ni att vi håller både hög kvalitet och högt tempo i vår affär.


Det här behöver du kunna

Du behöver ha erfarenhet av researcharbete inom personalrekrytering eller liknande arbetsuppgifter. Kanske studerar du eller har redan utbildning inom Personal och/eller Arbetsliv. Har du dessutom erfarenhet av jobb i skola, vård, butik eller restaurang är det toppen! 


Allra viktigast är att du gillar att hjälpa människor, är noggrann, och trivs även när det är mycket att göra. Jobbet handlar också om att samarbeta och kommunicera med både jobbsökare och jobbarkompisar i både tal och skrift. 


Du måste vara bekväm med att använda engelska i jobbet. Vi har både engelsktalande kollegor och samarbetspartners, och delar av vår verksamhet har engelska som arbetsspråk.


Pamoja är både ett teknik- och tjänsteföretag. Vi har bland annat utvecklat den plattform och app våra kunder och personal använder. Därför behöver du ha erfarenhet av och gilla att jobba med olika tekniska systemstöd. 


Praktiskt

Du kan jobba del- eller heltid. Vi jobbar både på kontor och distans enligt överenskommelse. Vårt fina huvudkontor finns på Södermalm i Stockholm. Du får självklart en ordentlig introduktion till jobbet. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt! 

Har du frågor om jobbet? Tveka inte att höra av dig till Ohlla: [ Link removed ]   
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida