SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
VD assistent till globalt bolag! på Lernia

VD assistent till globalt bolag!

Lernia Uppsala Heltid
Ansök på företagets hemsida

OBS! Vi behöver din ansökan på engelska och svenska, vilket är ett krav för att söka tjänsten. 

Har du tidigare erfarenhet som Executive assistant? Varmt välkommen att söka den här tjänsten! Här kommer du ha kontakt med människor över hela världen och faktiskt både direkt och indirekt bidra till att göra världen lite bättre. Ditt jobb kommer göra skillnad! Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Som VD assistent har du en bred roll med ansvar för administration och ekonomi. Du blir en del av ett mycket välfungerande team med trevliga och kompetenta kollegor. I rollen som Excecutive assistant har du stor möjlighet att inom ditt område utveckla tjänsten utifrån hur du vill.
Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att stötta General Manager med en rad olika administrativa arbetsuppgifter såsom; samordna kalender, hantera inköp, fakturering, planera och organisera. Du upprätthåller arkiverings- och registerhanteringssystem, sammanställer rapporter och följer upp planer och aktiviteter. Vidare hantera du tidrapporter och resekostnader. Därtill jobbar du löpande med att förbättra administrativa rutiner.  

Formella krav

  • Tidigare erfarenhet som VD assistent
  • Minst 3 års erfarenhet av en administrativ roll
  • Erfarenhet av att jobba i ett internationellt företag
  • God systemkunskap 
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Personliga egenskaper
Utöver dina formella krav så kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper. Vi söker en person med positiv energi! Med hjälp av din personlighet har du lätt för att få människor att känna sig bekväma.  För att trivas i rollen bör du ha god kommunikationsförmåga och trivas i en roll där du träffar mycket människor.  Du har lätt för att driva dig själv och god förmåga att hålla en god överblick på processer och vilka arbetsuppgifter som bör prioriteras. Då du i rollen jobbar med ständiga förbättringar så kräver det att du är trygg i dig själv och i din yrkesroll.

Övrigt
Heltid, måndag - fredag 38h/veckan, med möjlighet att jobba hemifrån 1-2 dagar/veckan vid önskemål. Tillträde snarast/enligt överenskommelse. Tjänsten rekryteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen löpt ut, så välkommen med ansökan redan idag. 

Information

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag om ansökan stämmer bra in på dig. Vid frågor kontakta [ Link removed ] [ Link removed ]  

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 10 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. 
Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 245120