Jobbet Sökes: Rutinerad researcher! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sökes: Rutinerad researcher! publicerad av Pamoja

Heltidsanställd/deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Talang är vår passion. I 20 år har Pamoja och vårt systerföretag Lärarförmedlarna (en del av People Productions) letat talanger till skolan. Varje år jobbar fler än 2000 vikarier hos oss. Många väljer också en karriär som lärare. Vi utvecklar också smart teknik för den som letar bra jobb och bra folk. Våra kunder är kommuner, utbildningsföretag och myndigheter. Nu behöver vårt rekryteringsteam förstärkning!

I rollen som researcher stöttar du våra rekryterare med administration och första urval av jobbsökare. Hos oss är både ambitionen och tempot högt. Tillsammans med dina erfarna, kloka kollegor bidrar du till att säkerställa att våra kunder får det de förväntar sig – Sveriges vassaste vikarier!:)

Arbetsuppgifterna handlar bl.a om:

  • Att titta på hur våra sökandes ansökningar matchar våra krav och önskemål
  • Att granska betyg och meriter
  • Att göra bakgrundskontroller
  • Att bjuda in till intervjuer och möten
  • Personaladmin som mejl, telefonsamtal, registrering, skicka brev och liknande.

Du kommer att jobba i ett tight team nära dina kollegor. Vårt företag växer och tillsammans säkrar rekryteringsteamet att vi håller hög kvalitet och högt tempo i rekryteringsprocessen. Allra viktigast är att du gillar att prata med människor och lösa problem, är noggrann och uthållig, trivs när det är mycket att göra och är bekväm med att jobba med olika tekniska verktyg. Du kommer att få en ordentlig introduktion till jobbet hos oss.

Du behöver ha erfarenhet av researcharbete inom personalrekrytering eller liknande arbetsuppgifter. Kanske studerar du eller har redan utbildning inom Personal och/eller Arbetsliv. Vi behöver din hjälp i en tidsbegränsad anställning. Du kan jobba hel- eller deltid enligt överenskommelse. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt! Vårt fina kontor finns på Linnégatan i Stockholm.

Om du tycker att det här låter roligt blir vi såklart glada! Skicka några rader om dig själv, så snart som möjligt, och berätta vad som gör dig intresserad av uppdraget! Mejla till Ohlla Abdulkarim, chef för Customer Success, ohlla.abdulkarim@peopleproductions.se

Hoppas vi hörs snart!

Referens

n/a

Om företaget

Om oss Pamoja är ett nytt sätt att jobba. Och en smart jobbtjänst som kopplar ihop den som har talang, med den som har lite tid men ofta behöver bra folk. Här möts ni på ett ögonblick. Enkelt och tryggt. Men Pamoja är också en hyllning till alla magiska människor på resan till ett bra jobbliv. Som låter människor och företag jobba som de vill leva. Tillsammans är grejer Pamoja har vänt upp och ner på gamla traditioner och skapat grunden till ett modernt jobb-liv som utgår från hur både företag och människor vill jobba och leva. Här är inte det viktigaste vad du har gjort tidigare, utan vad du kan bli. Pamoja är en del av People Productions. Sedan 1999 har vi anställt fler än 20 000 talanger i våra företag. Vi är Sveriges största talangplattform för den som vill jobba i eller letar talanger i skolan. Så funkar det Med Pamoja får du både frihet och chans att lära dig nya saker. Inga konstigheter. Men oändliga möjligheter! Välj själv hur mycket du vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Du jobbar ofta på kort varsel (samma dag) Uppdragen kan vara både kortare och längre och du kan jobba ofta eller sällan. Du matchas alltid unikt till det bästa uppdraget för just dig. Det tar bara ett ögonblick. Och du behöver aldrig konkurrera med kompisarna om jobben. En sak till – när du jobbar med Pamoja är du är aldrig ensam. Vi håller ihop i vått och torrt (vi är vad vi heter:)). Välkommen till ett bättre jobbliv!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till