Jobbet Sökes: Passionerad, proffsig problemlösare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sökes: Passionerad, proffsig problemlösare publicerad av Pamoja

Full-Time/Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

I 20 år har Pamoja och vårt systerföretag Lärarförmedlarna (en del av People Productions) letat talanger till skolan. Och varje dag levererar vi Sveriges bästa vikarier till ambitiösa skolor och förskolor runt om i landet. Vi utvecklar också smart teknik för den som letar bra jobb och bra folk. I dag är vi Sveriges största och mest erfarna leverantör av till vikarier till skola och förskola, såväl obehöriga som behöriga. Och våra kunder älskar våra vikarier! Nu behöver vi bli fler som kan göra mer!

Nu söker vi fler engagerade medarbetare till vårt Customer Success-team. Din roll kommer att vara att stötta teamet i uppdraget att ta hand om våra fantastiska vikarier och kunder i deras vardag.
Du sitter mitt i affären på kontoret på Linnégatan och hjälper till i stort och smått – i telefon, chatt och mejl och med admin i vårt affärssystem. Tillsammans med dina erfarna, kloka kollegor ser du till att vår personal och våra kunder får både den hjälp de förväntar sig – och den service de ännu inte kunnat föreställa sig.

Du kommer att jobba i ett tight team nära dina kollegor. Hos oss är ingen dag den andra lik och tempot är ofta högt. Därför behöver du ha tidigare erfarenhet från service, logistik & support, försäljning eller liknande. Allra viktigast är att du gillar att lösa problem (ofta flera samtidigt), prata med människor, och är noggrann och uthållig. Du behöver också vara bekväm med att jobba med olika tekniska systemstöd. Du kommer självklart att få en introduktion till jobbet!

Jobbet hos oss passar dig som är både är morgonpigg och gillar kvällsjobb. Schemat kan nämligen innehålla både tidiga morgnar och sena kvällar. Vi behöver din hjälp i en tidsbegränsad anställning. Du kan jobba hel- eller deltid enligt överenskommelse. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt! Vårt fina kontor finns på Linnégatan i Stockholm.

Om du tycker att det här låter roligt blir vi såklart glada! Vi är också nyfikna på vad det är som gör dig intresserad av uppdraget och hur du skulle kunna passa! Mejla så snart som möjligt till: [ Link removed ] - Click here to apply to Sökes: Passionerad, proffsig problemlösare

Har du frågor? Hör av dig till vår CSA-chef Ohlla Abdulkarim; [ Link removed ] - Click here to apply to Sökes: Passionerad, proffsig problemlösare.

Referens

n/a

Om företaget

Om oss Pamoja är ett nytt sätt att jobba. Och en smart jobbtjänst som kopplar ihop den som har talang, med den som har lite tid men ofta behöver bra folk. Här möts ni på ett ögonblick. Enkelt och tryggt. Men Pamoja är också en hyllning till alla magiska människor på resan till ett bra jobbliv. Som låter människor och företag jobba som de vill leva. Tillsammans är grejer Pamoja har vänt upp och ner på gamla traditioner och skapat grunden till ett modernt jobb-liv som utgår från hur både företag och människor vill jobba och leva. Här är inte det viktigaste vad du har gjort tidigare, utan vad du kan bli. Pamoja är en del av People Productions. Sedan 1999 har vi anställt fler än 20 000 talanger i våra företag. Vi är Sveriges största talangplattform för den som vill jobba i eller letar talanger i skolan. Så funkar det Med Pamoja får du både frihet och chans att lära dig nya saker. Inga konstigheter. Men oändliga möjligheter! Välj själv hur mycket du vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Du jobbar ofta på kort varsel (samma dag) Uppdragen kan vara både kortare och längre och du kan jobba ofta eller sällan. Du matchas alltid unikt till det bästa uppdraget för just dig. Det tar bara ett ögonblick. Och du behöver aldrig konkurrera med kompisarna om jobben. En sak till – när du jobbar med Pamoja är du är aldrig ensam. Vi håller ihop i vått och torrt (vi är vad vi heter:)). Välkommen till ett bättre jobbliv!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till