Jobbet Söker relationsskapande säljare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Söker relationsskapande säljare! publicerad av Framtiden AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Full-Time
Örebro

Arbetsbeskrivning


Motiveras du av goda kundrelationer och hög kvalité i ditt arbete är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en säljare till vårt team i Örebro! Du erbjuds en spännande och utmanande roll där du ansvarar över hela försäljningsprocessen, från prospektering till uppföljning ute hos dina kunder. Du kommer bli tilldelad en upparbetad kundlista och själv påverka din kundstock genom att aktivt prospektera nya kunder.
Dina arbetsuppgifter innefattar försäljning mot både befintliga och nya kunder. Du jobbar tillsammans med våra rekryterare för att hitta våra kunders nästa medarbetare. Tjänsten kommer att inledas med en god introduktion med stöttning från din försäljningschef samt kollegor.

Som säljare hos oss på Framtiden kommer du bland annat att jobba med:
- Mötesbokning
- Prospektering
- Kundmöten
- Uppföljning och kundvård

Din profil
I rollen som säljare ställs höga krav på din sociala kompetens och vi tror att du som söker är en person med stor förmåga att utveckla goda kundrelationer. Du är lyhörd, affärsmässig och ödmjuk. Att skapa affärer är något du brinner för. Du kommer in i ett sammansvetsat team med bred kompetens!

Skallkrav
- Vi ser gärna att du har 2-3 års dokumenterad framgångsrik B2B-försäljning
- Svenska flytande i tal och skrift
- Körkort B
- God datorvana


Om oss
På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Genom vårt starka fokus på arbetsglädje så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e bästa arbetsgivare bland mellanstora företag samt utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade i centrala Örebro.

Vi finns idag på sju orter i Sverige och vi har även kontor i Oslo sedan två år tillbaka. Idag är vi ca 120 internt anställda.

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!

Villkor
Start: Omg, alternativt enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning
Placering: Centrala Örebro
Lön: Fastlön + Bonus

Referens

22068

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till