Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Söker en energisk receptionist för extrajobb i Helsingborg! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Söker en energisk receptionist för extrajobb i Helsingborg! på StudentConsulting

Söker en energisk receptionist för extrajobb i Helsingborg!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Deltid
Vi söker dig som känner dig manad för en receptionist tjänst på ett spännande uppdrag i Helsingborg vid sidan av dina studier. Vi söker dig som brinner för service och glädjs av att hjälpa och bemöta människor på bästa möjliga sätt.

Information om uppdraget:

I tjänsten som receptionist tar du hand om telefon och mailinflöde samtidigt som du bemöter alla kunder och är stresstålig med kapaciteten att klara av många processer samtidigt.
Du skall också se till att det stöttas upp med andra blandade uppgifter som kommer på ditt bord men främst service över disk.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Hantera interna förfrågningar på kontoret
- Inkommande mejl och telefonsamtal och kontorets växel
- Stöd åt facility manager
- Stöd i pågående projekt

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på ett program och är ute efter ett extrajobb vid sidan av dina studier. Du studerar i minst 1 år framöver på minst 50% och kan tänka dig att arbeta minst 2 dagar i veckan under terminstid samt upp till heltid under lov och ledighet.

Vi söker dig som är energisk och sprudlande. Du behöver framförallt vara optimistisk och utöver det är det meriterande med dokumenterad receptionist/butiksvana. Vi ser det även som fördelaktigt om du har goda kunskaper i engelska som kan vara nödvändigt i reception och du har en ständig vilja att lära och utvecklas. Vi söker sig som ser jobbet som en utmaning och som brinner för kundservice.

Är du rätt person för uppdraget? Inkom med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59114