Jobbet Söker en Applikationskonsult med Supportuppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Söker en Applikationskonsult med Supportuppdrag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en person som vädesätter du kundrelationer? Då ska du söka tjänsten idag, eller tipsa någon nu tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter
Som applikationskonsult inom support kommer du att arbeta väldigt nära kunderna.På support får man in ärenden från 10 tals kunder in i ett ärendenhanteringssytem. Du kommer att aktivt att ringa upp kund och lösa dessa problem genom bland annat felsökning, kontakt med IFS (affärssystemet de jobbar med). Dessa ärenden kan handla om allt från buggar i systemet, (kundens applikation) till mer tekniska ärenden som kräver djupare felsökningar. Ca 60 ärenden per dag.

Du kommer i början ha en mentor som är erfaren inom området som kommer lära dig allt du behöver veta för att bli bekväm i rollen.

Om företaget
EVRY är ett nordiskt IT-tjänsteföretag och är ett ständigt växande organisation som hela tiden vill utvecklas. De finns både i Östergötland och i Småland med alla deras tjänster. I det teamet som du kommer ingå i är det ca 15 stycken som ingår och jobbar till största del med applikationsdrift. det här företaget jobbar aktivt för att du ska bli så bra sosm möjligt inom ditt arbete och ser att det alltid finns en naturligt karriärsstege för den som vill.

Din profil
Skallkrav:
• Universitetsutbildning inom tex systemvetare, IT/manegment eller ekonomi med IT-inriktning. Annars kan likvärdig arbetsbakrund värdesätts om du har jobbat inom verksamhetsflöden tex butik, industri.
• Flytande Engelska/Svenska
• B-körkort

Vi ser dig som söker att du är prestigelös, flexibel och väldigt bra på att upprätthålla långsiktiga och goda kundrelationer. Du ska tycka det är utvecklande att utvecklas tillsammans med kunden och gilla problemlösningar. I rollen som applikationskonsult behöver du även vara driven, kunna ha flera saker igång samtidigt men ändå kunna göra snabba omprioriteringar.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Tjänstgöringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!


Referens

18168

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till