Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Söker du extrajobb inom truckkörning? Fasta arbetstider! jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Söker du extrajobb inom truckkörning? Fasta arbetstider! på Uniflex

Söker du extrajobb inom truckkörning? Fasta arbetstider!

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Deltid
Jobbeskrivning
Är du student och vill arbeta extra utöver dina studier? Har du erfarenhet av lagerarbete och vill jobba tillsammans med ett bra team? Just nu söker vi flera studenter som vill jobba extra inom lager som truckförare hos vår kund på Torsvik! Du behöver ha erfarenhet av truckkörning sedan tidigare, vi ser gärna att du kört flera olika typer av truckar. Särskilt viktigt att du har en dokumenterad erfarenhet av skjutstativtruck (B3). Du kommer att arbeta med inleverans av gods där du arbetar i olika datasystem, därför är det bra om du har tidigare erfarenhet av detta. Utöver det bör du ha en god fysik då tunga lyft kan förekomma. Uppdraget startar i höst. Arbetstiderna är förlagda vardagar kl 16-20 men behovet kan variera. Krav: Truckkort A1-A4 + B1-B4. Studier på minst 50 %, eller annan huvudsaklig sysselsättning. Du hanterar svenska språket i tal och skrift. Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete med inleverans av gods samt god datorvana. Körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
För att passa som till denna tjänst bör du vara: •Målinriktad •Positiv •Metodisk •Noggrann Lön: Enligt avtal Hos oss kommer du alltid att jobba under kollektivavtal. Välkommen att söka tjänsten, intervjuer sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55162