Jobbet Söker du extra jobb utöver studier eller annat deltidsarbete? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Söker du extra jobb utöver studier eller annat deltidsarbete? publicerad av Skill

Heltid
Helsingborg
12 ansökningar

Arbetsbeskrivning


För att söka tjänsten måste du vara studerande, eller ha en annan deltidsanställning. Först och främst söker vi personal som kan gå in mellan 06:00-15:00 vid behov. Tjänsten innebär ständig kontakt med nötter.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bland annat innehålla packning av produkter, övervakning av processer, enklare underhållsarbete av maskiner. Då du har arbetat en längre tid kan du också komma att få arbetsuppgifter som handlar om att läsa av kvalité på företagets produkter. Vanligt är att man inledningsvis arbetar med de enklare arbetsuppgifterna som beskrivs ovan och succesivt blir upplärd i det så kallade processarbetet och därefter kan variera arbetet och jobba med båda delarna.

Din profil
Vi söker dig med hög arbetsmoral och en vilja att göra ditt bästa när du arbetar. Ett krav är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, ett annat arbete, egen verksamhet. Eftersom tjänstens omfattning innebär extraarbete/behovsarbete krävs en sådan sysselsättning för att en anställning ska vara möjlig. Bifoga gärna ett intyg redan vid ansökan. Det är meriterande om du har truckkort A och B och har önskvärt även vana av att köra motviktstruck. Du har körkort och tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen under olika tider då kollektivtrafiken eventuellt inte är ett alternativ. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och bidra till hela arbetsgruppen. Vidare är det viktigt att du känner dig bekväm med att ta egna initiativ och att du själv ser vad som behöver göras samt är flexibel. Då arbetet i sig inte kräver avsevärt mycket tidigare erfarenhet är de personliga egenskaperna samt drivkraften till att göra ett bra arbete avgörande.

Ansökningsförfarande
Vi söker kandidater omgående och därav sker urvalet löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3414

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till