Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Söker du en samordnande roll med internationella kontaktytor? jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Söker du en samordnande roll med internationella kontaktytor? på Academic Work

Söker du en samordnande roll med internationella kontaktytor?

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du intresserad av att vara en del av ett team som arbetar med internationell handel? Ta då möjligheten att arbeta som Sales Coordinator på Ekman & Co AB, ett globalt handelshus inom skogsprodukter. Här kliver du in i en varierad roll innehållande flertalet internationella kontaktytor.


Om tjänsten
Academic Work söker för Ekman & Co ABs räkning en ny kollega till huvudkontoret i centrala Göteborg. Som Sales Coordinator blir du del av ett team om 10 personer med varierande åldrar, där innovation och utveckling välkomnas.

I din roll kommer du ha ett varierande arbete med många olika, ofta internationella kontaktytor, däribland leverantörer, speditörer, kunder och banker. Du får en god översyn av Ekmans arbetsprocess då du blir involverad från att en affär förankras, till att produkten levereras till slutkund. Tjänsten är ett vikariat som initialt sträcker sig fram till och med sommaren 2022.

Tjänsten passar dig som trivs med att ingå i ett team och samtidigt arbeta med stort självständigt ansvar. Du föredrar varierade arbetsdagar där du förväntas samordna på ett effektivt sätt, ofta under tidspress. Tjänsten inleds med en introduktion för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i din roll. Du kommer bland annat skugga en kollega för att successivt introduceras till både arbetssätt och arbetsuppgifter.

Du erbjuds

* En varierad arbetsroll med självständigt ansvar
* En trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler, centralt belägna i Göteborg
* En arbetsplats med högt i tak, där gott samarbete värderas högt

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer ha ett övergripande ansvar för exempelvis:

* Upprätta avtal/kontrakt
* Bevaka leveranser av produkter och informera speditörer/rederier om specifika krav och önskemål
* Upprätta frakthandlingar/handelsfakturor
* Hantera export-/importdokumentation (remburser och inkasso)

Vi söker dig som

* Har eftergymnasial utbildning inom relevant område (exempelvis logistik eller ekonomi)
* Har upp till tre års arbetslivserfarenhet av service, logistik och administration
* Kommunicerar obehindrat på svenska och även engelska i såväl tal som skrift då båda språk används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av liknande roll, och/eller om du har en bakgrund inom logistik, trade finance eller ekonomi.

Som person är du mycket noggrann och kvalitetsmedveten. Du levererar uppgifter i tid utan felaktigheter och har överlag en god uppmärksamhet för detaljer i arbetet. Eftersom du självständigt ansvarar för dina arbetsuppgifter har du inget emot att följa upp frågor, uppgifter eller annat som behöver kontrolleras. I rollen som Sales Coordinator får du en varierad vardag vilket kräver att du har en förmåga att agera lugnt, stabilt samt kontrollerat i situationer med högt tempo. Du prioriterar på ett effektivt sätt och behåller alltid ett realistiskt perspektiv på frågor. Eftersom rollen även innehåller många kontaktytor är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och tycker det är kul att arbeta med andra människor. Du agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter och är konstruktiv i ditt sätt att samarbeta.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, Vikariat till och med sommaren 2022
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Centrala Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Ekman & Co AB är en världsledande marknadsförings- och försäljningsorganisation vars fokus är den globala skogsindustrin. Sedan starten 1802 erbjuder Ekman ett brett utbud av tjänster för sina globala kunder och leverantörer genom bland annat försäljning, marknadsföring, försäkring, riskhantering och logistik. Ekman & Co AB är idag cirka 275 anställda, uppdelade på omkring 40 kontor med global spridning. Varje år hanterar Ekman runt 4,4 miljoner ton skogsprodukter åt sina affärspartners i över 100 länder.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059864-SE