Jobbet Sök tjänsten som Javautvecklare hos ICECON! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sök tjänsten som Javautvecklare hos ICECON! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Brinner du för problemlösning och är expert på Java? ICECON växer och söker nu sin nästa medarbetare som vill utvecklas tillsammans med dom. Hos ICECON får du chansen att växa in i en specialistroll och vara med och driva arbetet från ax till limpa. Ta chansen att bli en del av ett företag som erbjuder mycket frihet, en chans att utvecklas och där du får jobba med spännande tekniker och kunder. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande!

Academic Work söker en Javautvecklare som kommer att tillhöra området systemintegration. Du kommer att arbeta på plast i Umeå med kollegor som hjälper dig att komma in i företaget. Du kommer även att få utbildning i deras system och successivt ta mer ansvar för att sedan få egna kunduppdrag och ingå i teamleveranser. Du har även kollegor inom området i Luleå och Göteborg. Hos ICECON arbetar man med frihet under ansvar. Både arbetsplats och arbetstider är flexibla för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett så gott arbete som möjligt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ICECON.

Kandidatprofil

Som Javautvecklare hos ICECON har du direktkontakt med kund och bygger integrationer och nya format. Du arbetar även med att konvertera integrationer till ICECONs plattform. I rollen får du möjligheten att stärka medelstora och stora kunders flöden och processer. Du kommer även att medverka på affärsmöten, mässor och marknadsmöten. Du får helt enkelt vara med från ax till limpa och utveckla dina kunder. I denna roll har du möjlighet att växa in i rollen och bli specialist inom ditt område.

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom området IT och har mycket goda kunskaper inom Java. Vidare är det ett krav att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du

* Har några års erfarenhet av att arbeta som Javautvecklare

Som person drivs du av att hitta effektiva lösningar på problem och har kunden i fokus. Du arbetar noggrant och ser till att du uppnår de kvalitetskrav som finns. Vidare planerar och organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Du följer upp och omprioriterar vid behov allt eftersom arbetet fortskrider.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ICECONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15018509-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till