Jobbet Sök till Columbus acceleratorprogram inom Microsoft Dynamics 365! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sök till Columbus acceleratorprogram inom Microsoft Dynamics 365! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du nyfiken på konsultrollen och har minst 1-2 års erfarenhet av Microsoft Dynamics 365? Vill du arbeta i spännande implementationsprojekt på ett globalt bolag med nordisk prägel? Då ska du söka Columbus Sveriges Career Accelerator Program inom Microsoft Dynamics. Programmet ger dig möjligheten att skapa en framgångsrik konsultkarriär hos ett företag som vill satsa på din kompetensutveckling och din framtid. Du får en unik chans till en accelererad karriär som affärskonsult. Dina tankar och idéer är värdefulla och du får stöttning av mer erfarna kollegor när du behöver det.


Om tjänsten
Academic Work söker för Columbus räkning Affärskonsulter till Malmö, Göteborg, Stockholm och Växjö. Alla kontor ligger centralt mitt i staden.

För att delta i programmet, behöver du investera i din utveckling och ditt lärande. Programmet är intensivt och inlärningskurvan brant. Det kräver engagemang och målmedvetenhet från din sida. I gengäld ger Columbus dig en accelererad karriärmöjlighet i en högkompetent och kreativ kultur, där man har kul på jobbet! Columbus kunder litar på att de blir guidade till den bästa lösningen, så du är en viktig kugge i leveransen av affärskritiska system. Du är med och påverkar Columbus kunders affär och hjälper dem att optimera sina processer. Skratt och skämt är vardag och på Columbus ser man fram emot att träffa varandra på måndag morgon.

Hos Columbus är nya idéer alltid välkomna och då detta är första året de genomför detta program kommer du få möjlighet att vara med och påverka från start.

I din ansökan skall ditt CV vara bifogat samt en motivering om varför vi skall gå vidare med just dig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Columbus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Tjänsten är en delrekrytering vilket innebär att efter en urvalsselektering samt telefonintervju presenteras kandidaten till Columbus.

Columbus har ett bra rykte i branschen och du kommer att arbeta med spännande projekt hos flera nya kunder. Det som flera attraheras av är teamkänslan - på Columbus jobbar man tillsammans och hjälper varandra. Ibland sitter du på plats internt och ibland är du ute hos kund vilket ger en varierande arbetsmiljö. Inte måndag hela veckan. Rollen innebär en stor del frihet under ansvar och möjlighet finns att arbeta på distans när du kommit in i konsultrollen. Kolla filmen nedan så kommer du att förstå mer!

Arbetsuppgifter
Du blir anställd som Affärskonsult i Columbus svenska Dynamics-organisation och under de första sex månaderna kommer du delta i ett strukturerat program där fokus ligger på din professionella utveckling. Som Affärskonsult i Columbus olika kundprojekt kommer du att vara en del av ett tätt sammansvetsat projektteam. Programmet fokuserar på Soft Skills som konsultmannaskap, presentationsteknik och projektmetodik och på Microsoft Dynamics 365. Systemkunskapen får du genom kombinerad e-learning och lärarledd undervisning/Q&A. Du kommer också att tilldelas en engagerad senior mentor så att du har strukturerad vägledning och stöttning rakt in i din konsultkarriär. Din mentor ser till att du snabbt kommer ut i verkligheten, får träffa kunder och får kunskaper från skarpa projekt.

Även om själva programmet är 6 månader så ser Columbus långsiktigt på dig som medarbetare. Därför kommer man att tillsammans sätta upp en utvecklingsplan för dig som sträcker sig ca 2-3 år framåt i tiden.

Efter utbildningen

• Kommer du att arbeta som en affärskonsult i olika kundprojekt (detta kommer du förmodligen att göra även under stora delar av din utbildning).
• Har du värdefull kunskap inom Dynamics som du använder för att vägleda deras kunder att arbeta smartare i sina affärsprocesser med hjälp av systemet.
• Kommer du att varva din tid mellan att sitta på kontoret och vara ute hos kund -oavsett var du sitter kommer du att arbeta i spännande projekt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har relevant högskoleutbildning inom exempelvis affärssystem, ekonomi, logistik, systemvetenskap eller motsvarande.
• Minst 1-2 års erfarenhet av Dynamics, ex som slutanvändare, support eller superuser. Du kan ha arbetat med detta vid sidan av din utbildning.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person ser vi att du är modig, nyfiken och driven. Du attraheras av möjligheten att få arbeta både affärs- och systemfokuserat med en problemlösande attityd. Då vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra både internt och externt.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Senare delen av Augusti
• Omfattning: Kontorstider
• Placering: Göteborg, Växjö
• Kontaktuppgifter: Anderas Hammarbäck, rekryteringskonsult
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Columbus är en stark aktör på marknaden med ca 2000 anställda i 18 länder. De är en IT-koncern med en spännande tid framför sig. Deras medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både deras egen och kundernas verksamhet. Nu behöver Columbus bli fler inom Sveriges mest intressanta Microsoft Dynamics-organisation.

Referens

15023940-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till