Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sök till AW Academys program Cyber Security Engineer! jobb i Växjö på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sök till AW Academys program Cyber Security Engineer! på Academic Work

Sök till AW Academys program Cyber Security Engineer!

Academic Work Växjö, Kronobergs län Heltid
IT-säkerhet, marknaden som växer med 8,7% under 2020 och det som är den tredje viktigaste prioriteringen hos svenska verksamheter enligt Radar Ecosystems rapport. Det är en del av bakgrunden till varför vi tillsammans med våra tar initiativet att anordna detta program. Vi erbjuder dig en tuff men spännande utmaning att klara av det 12 veckor intensiva upplägget med en belöning om tillsvidareanställning och ett uppdrag hos någon av våra kunder från första anställningsdag. Nu öppnar vi upp portarna till vinterns program inom Cyber Security!


Om tjänsten
INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Att arbeta som IT-konsult och få ett uppdrag inom IT-säkerhet ger en otrolig bredd inom vilka områden du kommer arbeta med. Oavsett vilken uppdragsgivare du börjar arbeta hos kommer ditt arbete inkludera områden som strategisk säkerhet, operativ säkerhet och teknisk säkerhet. Då bovarna hittar på nya sätt att försöka få ut information från verksamheter och konsumenter, behöver processer utvecklas, rutiner effektiviseras och tekniker kontrolleras, för att motverka dem. Detta är alltså en bransch som verkligen innebär att kontinuerligt lära sig nya saker och fortsätta utvecklas i sin yrkesroll. Utbildningen kommer därför innehålla många olika delar för att du ska få en bred grund. Exempelvis Informationssäkerhet, IT-arkitektur, Scripting och nätverkssäkerhet, varierande OS, säkerhetsrisker, monitorering, riskanalyser, penetrationstester och utfallsrapportering.

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för dig som inte räds en spännande utmaning. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo och feedbackdialog.

* Förstudieperiod: 14/12 - 9/1
* Utbildningsstart: 10/1
* Examensdag: 1/4
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
* Utbildningsort: Remote utbildning!
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Ljungby

ROLLEN SOM IT-KONSULT

Efter utbildningen kommer du att bli anställd som IT-konsult genom Academic Work och arbeta på uppdrag ute hos våra kunder. Med inriktningen Cyber Security Engineer kommer befattningar, branscher och storleken på våra kunder att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det. Det uppdrag du kommer få påverkas av våra kunder.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som

* Är över 18 år
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
* Har klarat samtliga tre inledande tester med fokus på förmågor
* Har ett stort intresse för IT och Cybersäkerhet
* Uppfyller säkerhetsnivå för den uppdragsgivare i den region du kommer arbeta hos (information om specifik uppdragsgivare kommer du få senare i processen. I det fall kan det röra sig om säkerhetsprövning, utbildningsnivå, svenskt medborgarskap)

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet av IT, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra tre tester.

De personliga egenskaper vi söker hos alla våra kandidater är:

* Problemlösande
* God samarbetsförmåga
* Noggrann
* Ansvarstagande

PRAKTISK INFORMATION

* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av tester och två intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!
* Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på Utför testet överst på landningssidan.
* Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!
Information om företaget
Academy - se vad våra IT konsulter tycker om programmet!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060428-SE