Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sändningstekniker jobb i Stockholm på Karisma Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sändningstekniker på Karisma Rekrytering

Sändningstekniker

Karisma Rekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid

Företagsekonomiska Institutet, FEI, är ett av Sveriges äldsta och mest anrika utbildningsföretag. Vi har utbildat det svenska näringslivet i mer än 130 år. Samtidigt är vi ledande och nydanande när det gäller modern teknik och pedagogik för framgångsrik kompetensutveckling och karriärutveckling. Vi finns även internationellt med egna utbildningscentrum i England och Spanien. Med FEIFLEX, vår hybrida digitallösning i absolut framkant, och artificiell intelligens gör vi lärandet flexibelt och effektivt. Vi som arbetar på FEI brinner för att ge andra möjligheter att utvecklas genom riktigt bra utbildning. Vi älskar engagemang och individuell drivkraft kombinerat med samarbete och lagkänsla. Nu söker vi ytterligare en ny kollega!

Under hösten kommer vi att ta nästa steg och göra FEIFLEX ännu bättre. Vi vill därför förstärka organisationen och söker nu en sändningstekniker på heltid med placering i Stockholm.

Sändningstekniker

Rollen som sändningstekniker på FEI är spännande och mångfacetterad! Du kommer att ingå i en grupp med fyra andra sändningstekniker. Arbetsuppgifterna varierar och kan justeras något utifrån din profil och önskemål. Naturligtvis påverkas även uppgifterna av hur vår verksamhet utvecklas.

Som sändningstekniker hos FEI arbetar du bland annat med:

 • Daglig uppstart samt kontroll av utrustning och system inför sändningarna
 • Övervakning (från kontrollrum) av våra sändningar samt åtgärd av eventuella driftstörningar
 • Underhåll av utrustning
 • Utbildning och support av sändningsteknik till våra kursdeltagare, föreläsare och intern personal
 • Hantering av supportärenden från deltagare via ärendehanteringssystem och telefon
 • Hantering och distribution av digitalt föreläsningsmaterial
 • Hantering av kurs- och deltagarsidor för samtliga kurser

Vi tror att du som person är flexibel, serviceminded och har hög samarbetsförmåga. Vidare är du lösningsorienterad, tar egna initiativ och kan arbeta självständigt och strukturerat. Du är van vid ett högt tempo och att kunna jobba parallellt med olika projekt. Du är social, utåtriktad och har en fallenhet för att ta nya kontakter och skapa relationer. Du gillar att vara involverad i många olika projekt och agera spindeln i nätet. Du levererar både i team med kollegor eller externa samarbetspartners och på egen hand.

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet inom ljud- och bildteknik och livestreamad broadcasting. Vi tror att du har ett genuint intresse för teknik och att du har fördjupade datakunskaper. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska.

Det är meriterande med erfarenhet av:

 • Streamingprogram såsom Vidyo Connect, Zoom eller Teams
 • Zendesk
 • Wordpress
 • Canvas
 • Bild och ljudredigering
 • PC och Mac

Vi erbjuder dig en miljö med ambitiösa och engagerade kollegor och en verksamhet i stark tillväxt. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm men tjänsteresor till våra kontor i Göteborg/Malmö/London/Alicante samt olika externa event kan förekomma.

Våra sändningar sker både dagtid och kvällstid vilket innebär att din arbetstid är förlagd vardagar mellan 08.00-21.00 (fredagar 08.00-17.00) enligt rullande schema.

Tjänsten rapporterar till vår operativa chef. Som anställd på FEI erbjuds du goda anställningsvillkor och utmärkta möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober 2021. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering. Du söker tjänsten på [ Link removed ] . Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl 0706-501940.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1335052-276688