Jobbet Säljsupporter/ backoffice medarbetare på 50% sökes till Givaudan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Säljsupporter/ backoffice medarbetare på 50% sökes till Givaudan publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du driven, nyfiken och ordningsam? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom säljsupport/backoffice? Vill arbeta på ett innovativt, världsledande smak och doftföretag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker just nu för Givaudans räkning en administrativ säljsupporter/ backoffice medarbetare till deras kontor i Malmö. Givaudan är ett världsledande smak och doftföretag som tillsammans med sina kunder inom mat, dryck, konsumtionsvaru- och parfymbranschen skapar smaker och dofter i syfte att förhöja sinnesupplevelsen.

I tjänsten som administrativ säljsupporter/ backoffice medarbetare hos Givaudan kommer du i huvudsak ansvara för tre kärnområden:
• Administrativa kontorsuppgifter: så som att planera och dokumentera möten, koordinera logistiska arrangemang (så som bokning av hotell och transport), utföra arkivering och beställa kontorsmaterial
• Kommunikation: så som att besvara rutinmässiga förfrågningar från kunder och besökare, ta emot och dirigera inkommande samtal
• Rapportering: så som att samla in och analysera data, förbereda rapporter, revidera och föreslå förbättringar av processer och journalföringssystem

Du kommer arbeta på en internationell arbetsplats med fokus på innovation och kreativitet på ett toppmodernt kontor i Hyllie. Du kommer bli en del av ett samansvetsat team bestående av säljsupporters/ backoffice medarbetare och Key Account Managers. Tjänsten är på 50% och sträcker sig ett år fram med start i början av januari. Du kommer vara anställd av Student Consulting och uthyrd till Givaudan.

Detta söker vi:

* Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ supportroll
* Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande men inget krav
* Som person är du driven, nyfiken, ordningsam och utstrålar en positiv energi
* Du är en kommunikativ problemlösare med med en ”can do” mentalitet
* Du talar och skriver flytande engelska
* Du har goda kunskaper i Officepaketet

Vi arbetar med löpande intervjuer och urval, välkomen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51806

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till