Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljsupport till DS Smith Packaging Sweden AB, Malmö jobb i Malmö på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljsupport till DS Smith Packaging Sweden AB, Malmö på Intenso Teknikrekrytering

Säljsupport till DS Smith Packaging Sweden AB, Malmö

Intenso Teknikrekrytering Malmö, Skåne län Heltid
Säljsupport / Internal Sales
Förpackningsservice Malmö

DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med verksamhet i 37 länder med ca 32 000 medarbetare, ca 600 i Sverige. Vårt erbjudande består av att ta fram förpackningslösningar i wellpapp, både kundunika och av standardmått. Utöver detta tillhandahåller vi ett sortiment av kompletterande emballage, ex. utfyllnadsmaterial, stötskydd och förslutning, för att kunna ge kundanpassade lösningar efter behov. Vårt arbetssätt har gett oss en ledande position på marknaden och ditt uppdrag blir att vara med och befästa och vidareutveckla vår position.

'Vi söker en person som är van vid att arbeta strukturerat, som har ett kommersiellt fokus och som trivs med administration och upprätthåller framgångsrika rutiner. En initiativtagande och relationsorienterad person med ett positivt mindset, lätt för att lära och förmåga att hålla många bollar i luften kommer klara rollen galant.'

- Läs mer om vad Johan och Kristoffer har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Om arbetet
Som säljsupport på DS Smith har du kunden och din(a) säljare i fokus. Vi ser till att du förstår vår affär och du har känslan för hur man sedan skapar värde för kunden. Du är den administrativa spindeln i nätet som proaktivt stöttar dina säljkollegor på fältet och får saker att hända på kontoret. Placeringsort är på vårt nya kontor i Arlöv/Malmö.Tjänsten innebär ett tätt samarbete med kunder och leverantörer, säljare och inköpare samt lager och produktion. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet till personlig utveckling och där våra värderingar; engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet präglar vårt arbetssätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Bistå, avlasta samt ställföreträda säljarna vid kontakter med kunder och övriga avdelningar inom företaget
 • Skapa och upprätthålla kundkontakter via mail och telefon
 • Aktivera och övervaka produktions- och leveransflöden intern och externt
 • Sammanställa offertunderlag och offerter
 • Registrera kalkyl- och orderunderlag
 • Lösa förpackningsproblem tillsammans med kunderna
 • Upprätthålla prislistor
 • Bevaka kundkrediter och kreditvärdighet
 • Behandla reklamationer
 • Hantera löpande inköp
 • Inventering
 • Ordning/struktur/rutin/uppföljning på sälj, inköp och lager

Vi erbjuder
Ett varierande arbete i ett multinationellt, framgångsrikt och stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade kollegor.

Vi befinner oss i stark tillväxt i en relevant bransch inom miljö och hållbarhet. Hos oss får du arbeta kvalitativt och du har goda utvecklingsmöjligheter på kort och lång sikt i din roll och inom bolaget. Du erbjuds en bred och stimulerande roll, där du kommer att få lära dig mycket, en roll som aldrig blir monoton.

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet av arbetslivet, gärna i liknande roll, och med vana av att arbeta i affärssystem.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att rätt person för jobbet har lätt för att samarbeta, är strukturerad och har förmågan att fokusera på rätt saker, stort som smått. God kommunikationsförmåga i tal och skrift är också viktigt för att lyckas i rollen. Vidare tror vi att du har god känsla för service och en vilja att ta ansvar.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Julia Derblom, [ Link removed ] , och Marie Gummerus, [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

DS Smith är specialist på kundspecifika emballage med tonvikt på design och service nära kunden. Vi utvecklar och tillverkar förpackningar, huvudsakligen i wellpapp, med avsikten att förbättra inpackning, transport, hantering och försäljning av produkter. Det breda kunderbjudandet består av säljande förpackningsdesign, displayer och utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith har strategiskt belägna enheter, nära kunden. Huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har en wellenhet med fabriker i Värnamo och Mariestad. Andra affärsenheter är Display och Förpackningsservice. DS Smith i Sverige har 600 anställda och omsätter ca 1,9 miljarder SEK. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med säte i London. Läs gärna mer om oss på: [ Link removed ]

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: ca6df45cfce746879f7cfa156c7df2