Jobbet Säljsupport/ Customer Care medarbetare sökes till företag i Täby! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Säljsupport/ Customer Care medarbetare sökes till företag i Täby! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Täby
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du Serviceinriktad, lösningsfokuserad och ansvarstagande? Har du dessutom tidigare erfarenhet från kundservice, orderhantering eller säljsupport? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en Säljsupport/ Customer Care medarbetare på heltid till vår kund företagets kontor i Täby. Tjänsten startar omgående och kommer att pågå i tre månader med chans till förlängning för rätt person. Vår kund är ett familjeägt företag som är aktiva inom kolonialvarubranschen.

Att vara Säljsupport/ Customer Care hos vår kund innebär att driva och ansvara för att Sälj support / Customer Care följer bolagets riktlinjer samt uppfyller kundernas samt bolagets strategi och förväntningar. Detta genom att aktivt söka information och hålla sig uppdaterad kunders krav, bolagets värderingar, bolagets lönsamhetsmål samt strategier.

I rollen som Säljsupport/ Customer Care medarbetare ansvarar du för att ge utomordentlig service, säkerställa kundnöjdhet, säkra intern administration och merförsäljning. Du kommer att vara ansiktet utåt och hjälpa företagets kunder till en professionell och serviceinriktad upplevelse. Dina arbetsuppgifter innefattar orderhantering, reklamationshantering, leveransstatus, förseningar och daglig kommunikation och råd vid nya beställningar i av produkter med kunder både via telefon och mail. Inkommande ärenden varierar och kan bland annat handla om faktura- och produktfrågor.

Säljsupport är central roll som kräver god kommunikativ förmåga och vara lösningsorienterad. Du bör ha ett stort intresse av att arbeta i nära kontakt med företagets B2B-kunder.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar hos vår kund i Täby.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

Du har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom kundservice, orderhantering, säljsupport eller motsvarande
Erfarenhet av lager/transport är meriterande
Avslutad gymnasial utbildning
Flytande kunskaper i svenska, muntligt som skriftligt
Goda kunskaper i engelska, muntligt som skriftligt
God datorvana och kunskaper i Officepaketet (Word och Excel)
God vana av arbete i större affärssystem, MS-Office och datorvana

Som person ser vi att du är van att ta ansvar och arbetar strukturerat. Du är en relationsbyggare med mycket god förhandling- och kommunikationsförmåga. För att passa i rollen tror vi även att du är prestigelös, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. För dig är en nöjd kund det viktigaste i ditt arbete.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41255

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Täby).