Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljledare - ICA Maxi Toftanäs, Malmö jobb i Malmö på Retail Knowledge

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljledare - ICA Maxi Toftanäs, Malmö på Retail Knowledge

Säljledare - ICA Maxi Toftanäs, Malmö

Retail Knowledge Malmö, Skåne län Heltid

ICA Maxi Toftanäs slog upp portarna i september 2006 och har sedan dess haft en mycket bra utveckling. Vi är ett drivet och nytänkande team på ca 130 personer, som gillar utveckling, effektivitet, rutiner och vinststrävan. Vi har öppet 7-23 alla dagar.

Om tjänsten
Ett drivet nytänkande team behöver ytterligare en likasinnad. Idag söker man en Säljledare till golvet. Denna tjänst innebär att medverka till och ta ansvar för avdelningen samt butiken som helhet. Rollen innehåller till största delen operativt arbete i butiken, för att dagligen säkerställa en säljfärdig butik, genom varuplock och planering. Du är den som, tillsammans med dina medarbetare, ser till att avdelningen drivs framåt och säkerställs på bästa sätt, efter uppsatta mål och nyckeltal. Du har förmåga att motivera, engagera och involvera medarbetare. Givetvis tycker du det är kul att "hugga i" och hitta lösningar för att optimera avdelningen på bästa sätt. Du ska även gilla siffror.


Som säljledare jobbar du under driftschefen. Du är ansvarig för AOB, egenkontroll, skyltning och förhandsorder på din avdelning. Ni tillsammans ser till att förbereda för kampanjer och ombyggnader samt planera och analyserar avdelningarnas resultat och mål. Du rapporterar till driftschefen och har övriga säljledare samt ett golvteam som du leder och utbildar i butiken. Kvälls- och helgarbete ingår i en säljledartjänst. Tjänsten innebär kvälls- och helgjobb.
På ICA Maxi Toftanäs drivs vi av förbättringsåtgärder och som anställd hos oss får du chansen att både utveckla dig själv och andra.

 

Butikens öppettider är 06.00 - 23:15 alla dagar i veckan, schemaläggning inom alla butikens öppettider kan förekomma.
Tjänsten omfattar ca 30 h per vecka, start snarast.

MRC Bemanning ansvarar för rekryteringen av denna tjänst, vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare är Ann-Charlott Eriksson Kvant: [ Email address blocked ]
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 362430ADE95E4E92A791E2426FA55FC3