Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Säljkoordinator till Vector! jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Säljkoordinator till Vector! på Academic Work

Säljkoordinator till Vector!

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du jobba på ett välkänt innovativt företag inom fordonsindustrin? Trivs du i en roll med fokus på teknisk orderadministration och fakturering? I rollen som säljkoordinator på Vector får du arbeta noggrant och koordinerande på en modern arbetsplats med utsikt över älven vid Lindholmen! Låter detta som en intressant tjänst? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Vector är den ledande leverantören av produkter och lösningar för att utveckla inbyggda system framförallt inom fordonsindustrin och industriautomation. Detta med välkända kunder inom branschen.

I rollen som säljkoordinator på Vector får du ett stort eget ansvar att skapa offerter och tar emot inkommande order, hanterar licenser och besvarar kunders frågor kring Vectors innovativa lösningar och produkter.

Detta är ett konsultuppdrag där du initialt kommer att vara anställd av Academic Work. Ambitionen är att du ska bli överrekryterad till Vector, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljkoordinator på Vector har du kontakt med kunder primärt över mail. Du ansvarar för inkommande förfrågningar från kunder, återkopplar med tekniska offerter och administrerar orderhanteringen i SAP. Vidare har du en frekvent dialog med ingenjörer och utvecklare vid mer avancerade tekniska kundförfrågningar.

Utöver orderhantering och offerter kommer du också att:

* Ansvara för fakturering och databashantering.
* Koordinera aktiviteter för försäljningsingenjörer.
* Arbeta med avancerat offertarbete
* Underhålla licensavtal
* Administrera garantiärenden och reparationer.

Det kommer finnas tre till medarbetare i samma roll och den första tiden ingår introduktion och upplärningsperiod av mer seniora medarbetare.

Tjänsten passar dig med ett tekniskt intresse som söker något långsiktigt. Du trivs i en roll där du får grotta ner dig i problemlösande arbete och orderhantering, samtidigt som du tycker om att arbeta i ett högt tempo. Eftersom rollen också inkluderar flera kontaktytor såväl internt som externt skall du också känna dig bekväm med service och kommunikation.
Vi söker dig som

* Har minst två års arbetslivserfarenhet inom administration.
* Har erfarenhet av orderhantering och fakturering
* Har ett stort tekniskt intresse
* Är obehindrad på svenska och engelska, både i tal och skrift.
* Har goda kunskaper inom MS Office, framförallt Excel.

Det är meriterande om du har:

* Arbetat inom fordonsindustrin sedan tidigare.
* Har erfarenhet av SAP

Som person är du noggrann och välorganiserad. Du är ansvarsfull och kan se mönster och helheten i ditt arbete. Utöver detta är du serviceminded och lösningsorienterad. Eftersom du kommer arbeta i ett team och har flera interna kontaktytor ser vi också att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information

* Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Lindholmen, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061995-SE